anti_3 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω γνώμες και εμπειρίες άπο το crashaki και ό,τι άλλο καλό παίζει σε αυτή την τιμή. 8) I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Θεωρείται από τις καλύτερες επιλογές της sabian για crash σε χρήση λίγο για όλα. Θα πρότεινα επίσης HHXplosion το ίδιο αλλά στην χειροποίητη σειρά της sabian. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Θεωρείται από τις καλύτερες επιλογές της sabian για crash σε χρήση λίγο για όλα. Θα πρότεινα επίσης HHXplosion το ίδιο αλλά στην χειροποίητη σειρά της sabian. Απ'ότι καταλαβαίνω στην χειρποποίητη σειρά εκτός από την τιμή θα βρω διαφορά και στον ήχο ; Ψάχνω για καινούργιο πιατίνι και προχτές που πήγα από τον Νάκα άρχισα να τα κοπανάω όλα και μου μεινε ξεχωριστό στο μυαλό το Xplosion σε ήχο...Έχω ήδη ένα 16άρι crash paiste pst3.Λέτε να πάω για 18άρι ; Aν ναι τι μου προτείνετε; :) I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Σου προτείνω να πάρεις το 16" που σου αρέσει, να κρατήσεις και το PST 3 και να το έχεις σαν δευτερεύον αλλά και να μετράς σε αυτό και αργότερα πάρε ένα καλό 18". (τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Από Zildijian κάποιο καλό crash 16' έχετε ακουστά ; ::) I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skylodramer Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2008 ego pantos doylevo darkcrash "K" seira.einai axiopista giati apo kato akoygontai glyka.soy protinio na ta akoyseis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση