Subfire Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες,τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Nuendo. Καθώς ηχογραφούσα διάφορα κομμάτια στην κιθάρα μου(takes το πολύ των 4 λεπτών-σύνολο γύρω στο 20λεπτο) παρατήρησα ότι το Cpu usage κάνει τρελά πράγματα.Δλδ, άρχισε να τρεμοπαίζει πανω κάτω συνέχεια,και απο τότε το κάνει συνεχως με αποτέλεσμα κάποιες φορές να σταματάει να αναπαράγει για κλάσματα του sec,σαν να κολλάει το pc και μετά να συνεχίζει.Αυτό δεν το έκανε παλιότερα ακριβώς στο ιδιο pc με τα ίδια μηχανήματα και με περισσότερα plugins.Στο τελευταίο project δεν το είχα βαρύνει.2 guitarRig και κανα 2 compressor,αλλά ότι κάνω το έκανα και παλιότερα χωρίς αυτό το πρόβλημα. Εννοείται ότι έτσι δεν μπορώ να δουλέψω. Επίσης έκανα χθες format και συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.καμια ιδέα? Edit:Amd X2 4200+,1Gb ram,e-mu 1820 www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 to guιtar rig ειναι σπασμενο,εκδοση 2.2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Σπασμένο έκδοση 3.0 www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnsmith Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 ffs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι βρήκα τη λύση. Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν ότι ενεργοποίησα την τοπική σύνδεση δικτύου και προφανώς υπήρξε κάποια σχέση με την κάρτα ήχου. Τις τελευταίες μέρες πριν ανοίξω το nuendo απενεργοποιώ την τοπική συνδεση, κάνω restart και μετά δεν παρατηρώ το πρόβλημα που ανέφερα. κάποιο IRQ conflict ισως.... www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε συ αν εχεις ενεργοποιημένη την καρτα δικτύου κ δεν την χρειαζεσαι πήγαινε στο bios(επανεκκινηση κ πατα το delete ή καποιο αλλο που θα λεει) και απενεργοποίησε το απο κει μια και καλή.Προυπόθεση ειναι να εχεις καρτα δικτύου onboard γι αυτο που λεω.Αν ειναι pci κανονική απλα βγάλτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά την χρειάζομαι γιατι έχω συνδέσει ένα router σε αυτή.Θα μου πείτε τώρα γιατί έχω βάλει internet στο pc που ηχογραφώ,αλλά η απάντηση ειναι ότι δεν έχω 2 υπολογιστές(έναν για κάθε δουλειά). www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση