hvairline Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον παιδια πηρα τηλέφωνο σημερα τα Elta courier και μονο που δεν με βρισανε.Μου λενε πως η USPS express δεν συνεργαζεται μαζι τους και συνεργαζεται με ιδιωτικη εταιρεια courier και πρεπει αν περιμενω τηλεφωνο απο αυτους.Τι να κανω??? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχεις tracking number, στο http://www.elta-courier.gr/trackit/ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις να μάθεις αν βρίσκεται στη Ρόδο. Eδώ στο εμφανίζει το πακέτο ότι έχει παραληφθεί από Ταχυμεταφορές; Αν όχι, μάλλον το έχει παραλάβει το απλό ταχυδρομείο, κ θα πρέπει να περιμένεις ειδοποιητήριο στο γραμματοκιβώτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον παιδια πηρα τηλέφωνο σημερα τα Elta courier και μονο που δεν με βρισανε.Μου λενε πως η USPS express δεν συνεργαζεται μαζι τους και συνεργαζεται με ιδιωτικη εταιρεια courier και πρεπει αν περιμενω τηλεφωνο απο αυτους.Τι να κανω??? Ευχαριστω Φιλε μου οχι τα ΕΛΤΑ courier αλλα το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ταχυδρομειο θα παρεις. Εγω απο εκει το πηρα. Ισως ομως να πρεπει να το παρεις απο το τελωνειο. Απλα εγω τον βρηκα τον τελωνιακο εκει Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hvairline Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασα και να βαλω το tracking number tis usps στο site των elta courier αλλα δεν αναγνωρίζεται δεν ξερω τι να κανω.Οποια βοηθεια ειναι ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Α, εσυ δεν διαβαζεις και απο πανω κιολας Ελα το βραδυ στη Ρωγμη να σου πω ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση