Marillion Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ααααααχχχχ , μην μου χαλας τον mallory , στειλε τον μου για το recap του bassman!!!!! ( αν κ ειναι 100V μονο!!) Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Η πένα ;) Αλλά μάλλον δεν βλέπω καλα ;D μπααααα... 7εndεr Extra Heavy wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ααααααχχχχ , μην μου χαλας τον mallory , στειλε τον μου για το recap του bassman!!!!! ( αν κ ειναι 100V μονο!!) εμ ενισχυτης ειναι κι αυτος... και μαλλιστα ...bassman voiced ;D μαλλον πρεπει να κανεις μια βολτα απ' τον Olaf... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μολις ελαβα το invoice κ περιμενω αποστολη! Πηρα θαρρος απο σενα που δεν αργησε!!! Απ' ολα τα καλα παρηγγειλα!!!!!! Congratulations για το Ruby amp , το εχω κ αυτο φτειαξει , χυμα βεβαια σε μια μικρη καμπινουλα. Εχει χασει την φορητοτητα του ομως. Εχω ενα αδειο κουτακι απο το γαλα του μωρου , οταν τελειωσω με το blending θα το συμμαζεψω ελπιζω!!! Ωραιοοοοοοςς ο alderbodyyyyyyy!!! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 αντε καλως να ερθουν!!! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αχ και πάνω που είπα να παρατήσω προσωρινά το diy ποστάρει ο alderbody κάτι τέτοια. Αντε να πάω στη σχολή να μάθω και πέντε πράματα και μετά...όχι bassman mod, bassman θα φτιάξω! Kudos to mr Alderbody.Excellent work. Υ.Γ. Δε θα ήταν ωραίο και για αρθράκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 γενικα ο alder εχει δωσει ρεστα τον τελευταιο καιρο με τα απανωτα αρθρα του...δωστε του καρμα +15 απο τωρα να ηρεμησει :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω τα αγαπητα συνθορυβόπουλα για τα καλα τους λογια και τους σεβαστους μοδουλαteurs για το "παρασημο". ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 alder θα μας βάλεις να ψάχνουμε τα delivery για τις συσκευασίες σαλάτας που δίνουν :D NIce work! 8) Άξιος! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2008 alder θα μας βάλεις να ψάχνουμε τα delivery για τις συσκευασίες σαλάτας που δίνουν :D NIce work! 8) Άξιος! Thanks και παλι MC Jase! ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση