tzelkos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μ'αρέσουν και οι 2.η καθε μια για τους λόγους της.αν μπορούσα θα έπαιρνα και τις 2 αλλά πρέπει να ζήσουμε κιόλας.και με τις 2 πάνω κάτω μπορείς να παίξεις τα ίδια πράγματα,η ποιότητα κατασκευής είναι καλή εχω παίξει και με τις 2 και μου έκατσαν καλά και το δίλημμα μεγάλο.τι λέτε?ποιά θα προτιμούσατε και γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε tzelkos μεγάλο το δίλλημα απ'ότι καταλαβαίνω μιας και είναι ποιοτικές κιθάρες. Τα 2 πρώτα κριτήρια που μου έρχονται στο μυαλό είναι: α) αξία μεταπώλησης (you never know). β) babe factor (ελληνιστί "μούρη"). Με ποιά βλέπεις τον εαυτό σου πάνω στη σκηνή ενός φεστιβάλ και γουστάρεις; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 και οι 2 εχουν καλή μεταπωλητική αξία με την fender να φεύγει πιο εύκολα.μούρη έχουν και οι 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τότε είσαι στην ευχάριστη θέση να έχεις να διαλέξεις μεταξύ 2 ισάξιων για σένα οργάνων. Ρίξε νόμισμα :P Από θέμα μούρης πάντως εγώ για τη στρατ θα πήγαινα χαλαρά Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν σε ενδιαφερει ενας φιλος δινει μια 1989-American-Fender-Stratocaster-Strat-Plus-Deluxe http://cgi.ebay.de/1989-American-Fender-Stratocaster-Strat-Plus-Deluxe-USA_W0QQitemZ220278049356QQcmdZViewItem?hash=item220278049356&_trksid=p3286.m63.l1177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ψηφιζω Fender '57 δαγκωτο! ;D ....αααααααλλο πραμα! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 κώστα Fender '57 με χίλια...και την παλιά σε μένα :)... Έχει άλλη προσωπικότητα η fender το ξέρεις!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Fender γιατι ετσι μας αρεσει! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 καμμία απ τις δύο παιζει σαν επιλογή? Την ομορφια που την βλεπετε ψιλοαπορώ.Ειδικοτερα για την φεντερ που συμφωνείτε ολοι. Προτείνω behringer στο χρώμα του διορθωτικού(λευκο/σβηστικό) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 ναι ρε συ trigga.κριμα να μη βγαζει η φενδερ μια 57άρα με USB...(σοβαρέψου!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση