trickius Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το βρήκα με search άρα.. ξέρει κανένας πως λέγεται το μαγαζάκι επί της Σόλονως (λίγο παρακάτω από την νομική) που πουλάει parts; Υπάρχει κανά τηλέφωνο; Ψάχνω να βρώ αν συμφέρει να φέρω κάτι pickguards και knobs από ebay η να τα πάρω από εδώ.. Ευχαριστώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αν το βρεις, πόσταρε τιμές γιατί ενδιαφέρομαι κ εγώ για pickguard/pots. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Music Accesories http://www.musicaccessories.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trickius Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ koraxprs! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις παταω στις κατηγοριες και δε μου βγαζει σχεδον τιποτα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Κ εμένα... :( Μάλλον είναι υπο κατασκευή το site.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ε τοτε τι θενξ και μπροκολλα λετε? Ειπα κι εγω... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 χαχα! οταν πόσταρα το thanks δεν είχα περιηγηθεί στο site ακόμα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Πάλι δείτε το νούμερο και κάντε ένα τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση