incal Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το ποσταρω γιατί το forum έχει πολλούς δηλωμένους φανς των ABBA. Aνεπανάληπτη ερμηνεία από την 59χρονη Meryl Streep :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το ποσταρω γιατί το forum έχει πολλούς δηλωμένους φανς των ABBA. Aνεπανάληπτη ερμηνεία από την 59χρονη Meryl Streep :o Έξι θεοί σε ένα βίντεο; Θα πάθουμε καμία ζημιά... Όσο για την Streep τι να πω... και τη Γκόλφω να παίξει η γυναίκα, θα αρχίσουμε να βλέπουμε ελληνικό βουκολικό σινεμά.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαιρετικό βίντεο. :) το forum έχει πολλούς δηλωμένους φανς των ABBA. Πράγματι. Count me in. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαιρετικό βίντεο. :) Πράγματι. Count me in. ;) Ειμαστε χοντροφαν! Η κορη μου, 6.5 ετων, τραγουδαει ΜΑΝΙΩΔΩΣ ABBA σε ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ[1] (δεν ξερει γρι, αντε κανα γκουντμορνινγκ) πιθηκιζοντας/μιμουμενη τους ηχους που ακουει ξανα και ξανα και ξανα μεχρι να το μαθει παπαγαλια). Η μιση κιθαρα που παιζω σπιτι ειναι ABBA, καθοτι οποτε την πιανω, εμφανιζεται η μικρη απο το πουθενα και παρακαλαει για Honey Honey κλπ... [1] ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ = καπου καπου αντι πχ για αι'β χερντ αμπαουτ γιου μπιφορ μπορει (λογω παρασιτων εκπομπης/ληψης/επεξεργασιας/αναμεταδοσης) να λεει κατι σαν "αι χεραμπατ ου μπιφο...Εξαιτιας ομως σωστοτερης προφορας ακουγεται παντα καλυτερα απο το να τα τραγουδαγα εγω ... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 αυτό το πιστοποιώ κι εγώ! Την άκουσα να τραγουδάει ΑΒΒΑ και μάλιστα με σκέρτσο μουαχαχα. Τρομερή εμπειρία... Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=6hITSFgZTr4 Είμαι ο μόνος που σκέφτηκε (μετά την ερμηνεία από τον Bronsnan) ότι το S.O.S θα μπορούσε να το πει κι ο Eric Clapton; Ειδικά το σημείο στο 0:58 που λέει: "When you're gone How can I even try to go on? When you're gone Though I try, how can I carry on?" ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλώνω κι εγώ φαν. :) http://www.youtube.com/watch?v=79fLzqwdePE Βέβαια αν μιλάμε για κομματάρες, θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τα καταστρέψεις. (κάποιος να ψεκάσει το τζιτζίκι, να του τραβήξει το βύσμα να τον δείρει και να του κόψει πρόστιμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
incal Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι ο μόνος που σκέφτηκε (μετά την ερμηνεία από τον Bronsnan) ότι το S.O.S θα μπορούσε να το πει κι ο Eric Clapton; ...ή ο Springsteen ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Το είδα το έργο. (σ.σ. MAMMA MIA).... Απίστευτες ερμηνείες από τους ηθοποιούς. Πολύ όμορφες διασκευές των τραγουδιών των ΑΒΒΑ, ακόμα κι αν αυτές εστιάζονταν γενικά, μόνο σε ένα πιο ψηφιακό ήχο από τον original αναλογικό, και όχι σε αλλαγή θέματος των τραγουδιών. Όποιος δηλώνει φαν των ΑΒΒΑ, υποχρεούται να τσεκάρει την ταινία. Μια ομορφιά πραγματικά... +10! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
busted Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2008 θελω και γω να παω να τη δω......... -- eLectRicitY -- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση