Lost_Highway Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Άδειαζα τον σκληρό μου και βρήκα ένα mp3 που είχα φτιάξει κάποιους μήνες πριν. Ανήκει στον κύκλο τραγουδιών Ε.Σ.Υ.Σ. (Εκλεκτικές Συγγένειες, Υπέργειες Συνωμοσίες). ΥΓ. Τα τραγούδια κυκλοφόρησαν περίπου την ίδια περίοδο. Δεν έχω αλλάξει ούτε pitch, ούτε tempo. Αυτό πρέπει να το προσέξουν οι Λιακόπουλοι. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Συγχαρητήρια φίλε Lost Highway! Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο...Τώρα πώς το έκανες αυτό από επιλογή και μόνο των κομματιών δεν ξέρω. Γιατί δεν το συνεχίζεις; Νομιζω μπορεί να βγει κάτι ενδιαφέρον... Τι λες; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Cool ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 ή εγώ σε έχω κλέψει ή εσύ γιατί και εγώ το είχα κάνει αυτό αρρώστια :D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 ή εγώ σε έχω κλέψει ή εσύ γιατί και εγώ το είχα κάνει αυτό Πριν κανα δίχρονο, είχα φτιάξει (με δικά μου όργανα) το The Trooper σε χασαποσέρβικο (μπαγλαμάδες, παλαμάκια κλπ). Διαπίστωσα όμως ότι με είχαν προλάβει κι εμένα άλλοι. 8) (αν κι εγώ είχα κάνει και μετάφραση των στίχων ;D) Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε εισαι απιστευτος! ΤΕΛΕΙΟ! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν κανα δίχρονο, είχα φτιάξει (με δικά μου όργανα) το The Trooper σε χασαποσέρβικο (μπαγλαμάδες, παλαμάκια κλπ). Διαπίστωσα όμως ότι με είχαν προλάβει κι εμένα άλλοι. 8) (αν κι εγώ είχα κάνει και μετάφραση των στίχων ;D) Oi horcatica λες, οι Κύπριοι, ε...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μάιστα, μάιστα... they rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 το ειχα ακουσει σε μαγαζι πριν δυο χρονακια περιπου. αν το εβαλες σε κανενα peer to peer μπορει να ειναι και το δικο σου. χωρις να θελω να μειωσω την ιδεα σου, θυμαμαι πολλους που στο ρεφρεν στα μαγαζια (αυτα τα κλαμπο μαγαζα που επαιζαν προπερσι το remix του "ανοιξη") αντι για "ανοιξη " φωναζαν "θαντερ" :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση