exarhos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Kαλησπερα παιδια. προκειται για ενα κομματι-ιδεα που γραφτηκε σημερα το απογευμα στο λαπτοπ. τα τυμπανα ειναι FL. επαιξα κιθαρες και μπασο καρφι στην καρτα. για την ακριβεια με τα παρακατω. -Vox AC15 -Deluxe Plus Fender Strato 89 LS' -TC Electronics overdrive -Maya Jazzbass 70s -Gibson Chet Atkins ηλ/ακουστικη. εγινε μια προχειρη μειξη επι τοπου, καλη ακροαση σε οποιον εχει ορεξη να ακουσει κατι ατμοσφαιρικο. ;) space.---> 'the return' http://www.myspace.com/costaexarhos www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραίος. Το 'φχαριστήθηκα :D (το προτείνω για επόμενο track noizjam) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Κώστα μπράβο σου! Μου άρεσε πολύ το κομμάτι!... :) Το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό αλλά πιστεύω θα ήταν ακόμα καλύτερο αν δεν ήταν τόσο δυνατά σε db. (το προτείνω για επόμενο track noizjam) καλό μου ακούγεται αυτό!... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Κώστα μπράβο σου! Μου άρεσε πολύ το κομμάτι!... :) Το τελικό αποτέλεσμα είναι καλό αλλά πιστεύω θα ήταν ακόμα καλύτερο αν δεν ήταν τόσο δυνατά σε db. καλό μου ακούγεται αυτό!... ;) Γιωργο ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες.. εγινε στο λαπτοπ το εδωσα αρκετα δεν ειχα καλη εικονα χμ μαλλον αισθηση εντασης και εντελει ειδα και εγω οτι ειναι τσιμπημενο. ειπα να μην σε ξανα αγγαρεψω παλι.:D :D (αυτο ειναι το προσχεδιο η μελωδια θα μου ερθει με το καιρο μεχρι να ωριμασει..) Χαρη γιατι οχι.. :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως αν το κομμάτι το έχεις κρατήσει σαν project στο πρόγραμμα που ηχογραφήθηκε , τότε εύκολα μπορείς να ξανακάνεις ένα πιο soft mastering που δεν θα το "σκίζει" τόσο. (να μην το παρακάνεις δλδ με τα διάφορα limiter-maximizer κλπ) Έτσι όπως είναι τώρα δεν γίνονται και πολλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως αν το κομμάτι το έχεις κρατήσει σαν project στο πρόγραμμα που ηχογραφήθηκε , τότε εύκολα μπορείς να ξανακάνεις ένα πιο soft mastering που δεν θα το "σκίζει" τόσο. (να μην το παρακάνεις δλδ με τα διάφορα limiter-maximizer κλπ) Έτσι όπως είναι τώρα δεν γίνονται και πολλά πράγματα. To εχω κρατησει δεν εβαλα ουτε κομπρεσορα ουτε τιποτα. Απλα ανεβασα αρκετα τις σταθμες. θα κοιταξω να το χαμηλωσω λιγο αυριο bro. ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πολλα συγχαρητηρια και απο μενα . Το κομματι ειναι φοβερο . :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Το άφησα να παίζει κανά μισάωρο! Πολύ καλό! Σ' όλα τα κλιπάκια παίζεις με έναν ιδιαίτερο τρόπο, όταν τα ακούς καταλαβαίνεις ότι παίζει ο exarhos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ωραίο κομμάτι Exarhe. Το ξεκίνημα ήταν αρκετά post rock αλλά εξελίχθηκε σε μια όμορφη Satriani-κη σύνθεση (με την καλή έννοια). Σπέσιαλ παίξιμο πάνω απ' όλα... Σε κάνω κ add μιας κ είμαστε συντοπίτες :P Επίσης εθεάθεις σε πανηγύρι του νομού Σερρών να πίνεις ποτάρα ακούγοντας λαικό-ποπ συνθέσεις. Δώσε εξηγήσεις... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 ευγε κι απο μενα. πολυ ωραιος! :) "δροσερο" κι ευχαριστο. προς το τελος καπου εχεις και reverse ηχογραφημενες κιθαρες? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση