Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το κλασικο κοματι απο ενα Live μας το καλοκαιρι.(το soundcheck ειναι) http://ru.youtube.com/watch?v=yO8vzNrj8TE A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μπραβο φιλε μου. Αν και δεν ειμαι του συγκεκριμενου ειδους, μου αρεσατε. Μπραβο και παλι. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μπραβο φιλε μου. Αν και δεν ειμαι του συγκεκριμενου ειδους, μου αρεσατε. Μπραβο και παλι. να σε καλα φιλε! ευχαριστουμε! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Με metal zone παίζεις; Γιατί στο τέλος ακούγονται κάτι τζιτζίκια! ;D ;D Ωραία παιχτήρια, και μπράβο και στον τύπο με την μπάλα του βόλει, που επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, για να μας υπενθυμίσει ότι βρισκόμαστε σε παραλία!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία παίζετε!! Καλή και η μπαχατέλα σου!... ;D (οι μαγνήτες είναι stock έτσι?) Πες μας και το υπόλοιπο setup.... Το κομμάτι είναι απο τους Free ή δεν θυμάμαι καλά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία παιχτήρια, και μπράβο και στον τύπο με την μπάλα του βόλει, που επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, για να μας υπενθυμίσει ότι βρισκόμαστε σε παραλία!!! ;D Ξεχασες την .....χονδροκωλα..... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ καλοί! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία παίζετε!! Καλή και η μπαχατέλα σου!... ;D (οι μαγνήτες είναι stock έτσι?) Πες μας και το υπόλοιπο setup.... Το κομμάτι είναι απο τους Free ή δεν θυμάμαι καλά?? ναι η μπαχατελα μου ειναι με stock μαγνητες! :P ο ενυσχιτης ειναι o TELEGUN(marshal κατασταση) στο τερμα τερμα κ στα σολο το booster του TELEGUN αυτα τπτ αλλο η εκτελεση που παιζουμε ειναι απο FREE αλλα κανονικα ειναι Booker T. & the M.G.s παροτι το ακουσα πρωτη φορα απο Albert King A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2008 να κ το Little Red Rooster A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 ακομα ενα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση