mike_rhd Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 http://epiphone.com/default.asp?ProductID=301&CollectionID=6 what do you think about it??? :) :) ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Sweet! Φαίνεται πολύ καλή στα χαρτιά, στην πράξη δεν νομίζω να απογοητεύσει. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2008 Eχει και long joint tenon! Η αντιστοιχη gibson δεν εχει! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 πολυ καλα Specs στα χαρτια, αλλα και περιορισμενη παραγωγη στα 2000 κομματια. κατι μου λεει οτι θα ειναι λιιιγο ακριβουτσικη... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάπου διάβασα για $999 street price. Φαίνεται προσεγμένη δουλειά πάντως δεν νομίζω να απογοητεύσει. Δεν έχω καταλάβει που θα κατασκευαστεί πάντως (όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία...). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως ειναι πιο κατω απο την τιμη μιας elitist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κάπου διάβασα για $999 street price. Φαίνεται προσεγμένη δουλειά πάντως δεν νομίζω να απογοητεύσει. Δεν έχω καταλάβει που θα κατασκευαστεί πάντως (όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία...). Πιθανότατα στην Κορέα. ;) Κοντά σ'αυτά τα λεφτά μπορούν να βρεθούν και κάποιες αξιόλογες Ιαπωνικές προτάσεις, αλλά σίγουρα η Epi αυτή φαίνεται καλό deal. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Long tenon έχει Seymour Duncan έχει Την υπογραφή του slash (mojo+resale value) έχει Αν δεν είναι τελέιως μάπα τα κλειδιά-ηλεκτρικά και η τιμή λογική τότε θα είναι first class deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω καταλάβει που θα κατασκευαστεί πάντως (όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία...). Στο σχετικο site εγραφε για Κινα. (εξ ου και η χαμηλη τιμη μαλλον) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.thomann.de/gr/epiphone_slash_les_paul_gt_ltd.htm Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση