Kafka Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εχώ το εξής πρόβλημα : οταν γραφω στο cubase μεσω του toneport ακουω ένα εκνευριστικό "κριτσι-κριτσι" από τα ηχεια και σιγα σιγα το προγραμμα συμπεριφέρεται σαν να πεφτουν οι μπαταρίες του. Αυτό γινεται οταν χρησιμοποιω vst οπως το Amplitube και το Ezdrummer. Τι φταει για αυτό? Δεν κανω καλες ρυθμίσεις στο toneport ή χρειαζομαι ram???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimss Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πρέπει να ναι θέμα ρυθμίσεων στο toneport. Μάλλον ο υπολογιστής σου ξεμένει από πόρους. Άνοιξε στο cubase ένα cpu-memory meter και δες τι συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι ανεβαινει το cpu meter!!! Μαλλον ειμαι για επεκταση μνημης, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Για λυση στα γρηγορα και χωρις να χρεωθεις,κανε freeze σε μερικα καναλια. ;) ;) ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 η αληθεια ειναι οτι εχω δοκιμασει να κανω freeze καποια καναλια, αλλα οταν χρειαζομαι περισσοτερα vst δεν αλλαζει κατι δυστυχως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Συγγνωμη φιλε μου, αλλα αν θες και αλλα vst, τοτε πας και για αλλη μνημη(μεγαλυτερη). ;) Αυτα. 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ερώτηση επειδή το ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα. Πως συνέδεσες την toneport με το cubase?? Γιατί σε εμένα, ενώ λειτοργεί με το Ableton, δεν μπορώ να βρω πουθενά αν και που την βλέπει το cubase. Χμ;; http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Στο panel του cubase λογικα θα πρεπει να στην εμφανιζει!! Εγω απο εκεί την βαζω συνήθως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση