Προς το περιεχόμενο

Gibson J45 ή Martin D28

BRAIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλωνω απεριφραστα μη αντικειμενικος στην κριση μου για τις MARTIN .Ειναι ο κλασικοτερος ηχος ακουστικης κιθαρας υπαρχει.Αμετρητες ηχογραφησεις τεραστιων καλλιτεχνων εχουν γινει, και παμπολα τραγουδια γραφτηκαν εξαιτιας μιας martin. Ολες οι αλλες ακολουθουν και αντιγραφουν ;)Γιατι λοιπον να μην παρεις το αυθεντικο ?Με γεια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έπαιξα μια Martin προχθες... Δεν ξέρω μοντέλο. Γύρω στο 1.000. Άαααααλλη αίσθηση...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Προφανώς και ο φίλος Brain έχει καταλήξει ανάμεσα στις δύο κιθάρες/μάρκες...

Από τη μεριά μου πάλι, έχω να δηλώσω πως τις Martin τις θεωρώ υπερτιμημένες...

Δεν λέω, ωραίος ήχος, ωραία ποιότητα κατασκευής αλλά για μένα πολύ μουντός ο ήχος τους...Τα πολλά πρίμα σε ακουστική δεν μου αρέσουν, αλλά και η Martin για εμένα προσωπικά παραείναι "γλυκιά", ενώ το σημαντικότερο, πιστεύω πως η σχέση απόδοσης/τιμής είναι λίγο δυσανάλογη...

Τέλος το έχω ξαναγράψει σε άλλο post, αλλά προσωπικά θεωρώ πως οι Taylor αυτή τη στιγμή είναι άπιαστες σε ποιότητα κατασκευής, ήχο και playability, με τρομερό action και άψογη αίσθηση ταστιέρας...Σίγουρα για να μείνεις ευχαριστημένος πρέπει να αγοράσεις από τη σειρά 4 και πάνω βέβαια.

Παρόλ'αυτά πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι.

Ακριβώς λοιπόν όλα είναι υποκειμενικά...

Αν δεν έχεις παίξει λοιπόν με Taylor, κάνε ένα κόπο και δες τες...

Αν όμως έχεις καταλήξει σε αυτές που παραθέτεις μετά από ψάξιμο και έρευνα, κι εγώ με τη σειρά μου θα πήγαινα σε Martin αντί για Gibson...

Αυτά...

cu!

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, που σίγουρα θα χρησιμεύσουν και σε άλλους που ψάχνονται.

....μάλον πάω για d28 Martin!

είδα μια κιθάρα BLUERIDGE BR-180 στην σελίδα του Στόλλα http://www.stollas.com/viewProduct.asp?productID=142

με πολύ καλά χαρακτηριστικά και ωραίο φινίρισμα! τιμή 980,00ευρώ

και την Martin d28 τιμή:1520,00 ευρώ

αλλά για να ακούσω την  BR 180 πρέπει να πάω Πάτρα ??? και μέτρο σύγκρισης με τον ήχο τις d28 μάλλον δύσκολα !!!!

μήπως τις έχει ακούσει κανείς αυτές τις BR 180 και μπορεί να τις συγκρίνει με τις D28!!!

αυτές οι BR 180 επικίνδυνα όμορφες!!!

*βρήκα και ένα videaki

Κοίτα αφού είναι να πάρεις ακριβό όργανο, νομίζω αξίζει ένα ταξιδάκι μέχρι Πάτρα.Αν μπορέσεις να δανειστείς και καμια D28 απο κανένα φίλο/γνωστό για μια side by side δοκιμή άκόμα καλύτερα.(Βεβαια αν απο μια τέτοια δοκιμή καταλήξεις υπέρ της martin δε μπορείς να είσαι σίγουρος αν αυτή που θα πάρεις θα είναι ίδια με αυτή που δοκίμαζες, αλλά απο το τίποτα .....)

Μιας και κοιτάς και αλλού, stoll έχεις δει?(εντελώς διαφορετικές κιθάρες, αλλά λέμε τώρα....)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

οι BLUERIDGE ειναι εξαιρετικες κινεζικες κιθαρες οι οποιες εχουν παρει πολυ καλες κριτικες και ειναι οντως "ευκαιριες",ομως κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν συγκρινονται με τις D28.

Στα υψηλα επιπεδα ακουστικων κιθαρων μονο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σου γουστο μετραει,δοκιμασε και αλλες μαρκες οπως TAYLOR (εμενα δεν μου αρεσουν καθολου αλλα αρεσουν σε πολυ κοσμο),LAKEWOOD,LARIVEE κτλ. ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου