studio54GR Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 θώδη απο μονοφωνικό μεγάφωνο θα βάζω ρε. Ευραπαϊστή μου εσύ..... :D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 απορρίπτεις κατευθειαν τα 4 "φτηνιαρικα" κατευθείαν ε? Μπορεις να μου πεις και λίγο το σκεπτικο?Να εχω ιδεα για τους λογους απορριψης ρε παιδι μου. Το opel ας πουμε που δινει και εγγυήσεις και ειναι φτηνο και δεν καιει τπτ γιατι το ριχνεις Χ ? Με το sirion ξερεις τι παιζει στην παραπανω ερώτηση? Πιασε την κιθαρα επιτέλους φιλε sorry που δεν σου απαντησα το ειχα ξεχασει το thread τελειως...αν και την καλυτερη απαντηση την πηρες μονος σου με τα test drive!αντε μεγεια το ΚΙΑ! υ.γ.εχω κανει μια μεγαλη αποχη απο την κιθαρα και δεν ξερω γιατι αλλα δεν τρελλαινομαι..θα μου ξαναρθει το μικροβιο το νιωθω.. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 μαλιστα.Ναι εκλεισε εδω κ 2 βδομαδες το κια τωρα μειναν τα διαδικαστικα. Ρε σε 8υμαμαι οτι παιζεις ωραια κ την ψαχνεις με την τζαζ, κριμα να τα παρατήσεις αφου εχεις κ καλο δασκαλο κ εισαι καλος μαθητης κ επιδεξιος μαθήσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 εισαι καλος μαθητης κ επιδεξιος μαθήσεως. ετσι λεγεται το αντιθετο του "ανεπιδεκτος μαθησεως" ? ή μπηκε ο φατσεας μεσα σου? ;D ;D ;D http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 χαχαχα και εγω αυτο σκεφτομουν.. :P thanks για τα καλα σου λογια triggouli...αντε παω να παιξω ενα 2-5-1 για σενα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 το αντίθετο ρε ειναι ανεπιδέξιος ή αναρίστερος μαθήσεως,αφου η μάθηση γίνεται απο δεξιά ειπαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση