Προς το περιεχόμενο

Τριγκοαμάξι

trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 165
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

dynoseatleonunitronican4.jpg

file0001ia1.th.jpg

file0003kf7.th.jpg

file0004lb1.th.jpg

file0005cl2.th.jpg

όποιος δεν βαριέται διαβάζει τι μπορούν να κάνουν τα προβληματικά VAG.....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γερμανός και Ιάπωνας είναι η υπεροχή... εγκύηση-πιστότητα-ασφάλεια και σιγουριά... μετά διαλέγεις... Εγώ με το σουτζούκι το σουφτ είμαι σουπερ-μαν!!!!

Μπορούμε να κάνουμε μια συλλογή με αυτοκινητιστικά κλισέ, έτσι όπως τα μάθαμε απ τους παππούδες μας (εγώ ξέρω, οδηγώ 40 χρόνια) ώστε να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τις επόμενες γενιές.  ;D

one colour: black - and shades of grey

Μπορούμε να κάνουμε μια συλλογή με αυτοκινητιστικά κλισέ, έτσι όπως τα μάθαμε απ τους παππούδες μας (εγώ ξέρω, οδηγώ 40 χρόνια) ώστε να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τις επόμενες γενιές.  ;D

+10000000000000000000000000000000000000000...και πάει λέγοντας

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Golf k Leon νταξ δεν παιρνω.Αντε να δω κανα ιβιζα ή τπτ απλο σε golf.Ατμοσφαιρα καλα ειναι οχι ντουρμπο κ ιντερκουκούλερ.

Αυτα εσεις οι γκαζιαρηδες βρειτε τα.Λεω να παρω σπιτι κ οχι να τα φαω στα συνεργεια.

Απο βδομαδα λογικα θα αρχισω να ψαχνω απο κοντα τπτ και θα σας πω οταν το παρω.Θα κανω review στα τεστ για τα καθαρα του.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Για ξεχωριστους λόγους κατέληξα, μεσα απο την θεωρητική περισσότερο, σε αυτα τα 7 αμαξια.Ειναι μεσα στο budget που υπολογίζω και μενει ακομα το τεστdrive και ισως μετα με αυτο και την αντιστοιχία σε εξοπλισμό-τιμη να βρώ την καλύτερη λύση.Συμφωνα με την ερευνα ειναι τα οικονομικότερα με αρκετους χωρους και καλες εγγυήσεις.

Mazda 2 1,3

Colt 1,3

Agila 1,2

Yaris 1,3

Ceed 1,4

Jazz 1,4

Sirion 1,3

Καποια με φουλ εξοπλισμο κάποια σε μοντελα που στερούνται καποιες ανέσεις.

Απο καποια εμπειρία σας σε αυτα τα μοντελα εχετε κάτι να πείτε?

Αν προσέξετε εχω 3 με ιμάντα και 3 με καδένα στον κινητήρα.Σημερα που ειδα το sirion ο τυπος του καταστήματος μου ανεφερε οτι εχει εγγύηση στα ηλεκτρικα για 3 χρονια σε αντιθεση με ολους τους αλλους που δεν δινουν καθολου εγγύηση στα ηλεκτρικα.Στο νετ σε περιοδικα δεν ειδα κατι τετοιο.Εχετε ιδέα τι μπορει να συμβαίνει?

ΜΑκαρι να με βοηθήσει η απαντηση σας και ακομα περισσότερο με το τεστdrive να καταλαβω τπτ και να μην μπερδευτω παραπάνω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου