tesoner7 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας, θελω να αγορασω μαγνητες για την κιθαρα μου (IBANEZ RG370DX) διοτι αυτους που εχει πανω της εχουν σκουριασει και ο ηχος τους δεν ειναι ικανοποιητικος πια.Ηταν η πρωτη μου κιθαρα και την εχω παρατισει και θελω να την φτιαξω. Μπορω να της βαλω τους emg81,emg85 και emg sa? http://www.audiobreedband.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι μπαίνουν, αν και ίσως χρειαστεί λίγο ρουτάρισμα για να μπει η μπαταρία, αλλά να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; Τί εννοείς σκούριασαν οι μαγνήτες και δεν ακοκύγονται καλά; ??? "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tesoner7 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 αυτα τα σιδερακια που εχουν πανω τους εχουν σκουριασει.οταν λες ρουταρισμα,τι εννοεις?βασικα αυτη ειναι η μεγαλητερη απορια που εχω,πως θα χωρεσει η μπαταρια και αν χρειαζεται μια για τον καθενα ή μια για ολους? http://www.audiobreedband.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 η σκουριά είναι κάτι που φεύγει ρουτάρισμα είναι το σκάψιμο του ξύλου μια μπαταρία θες και χωράει δεν θες ρουτάρισμα έχει χώρο στα ποτενσιόμετρα εγώ θα σου έλεγα να ξανά σκεφτείς το θέμα active και το θέμα emg ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 μια μπαταρία θες και χωράει δεν θες ρουτάρισμα έχει χώρο στα ποτενσιόμετρα Δεν ισχύει σε όλες. Την πάτησα και ψάχνω να δω τι θα κάνω... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 στη συγκεκριμένη χωράει εμ αφού πήγες να μου κάνεις τη squier esp ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Χα και θα γινει "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tesoner7 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια πεστε μου καμια γνωμη ακομη... http://www.audiobreedband.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πάμε πάλι: ναι μπορείς να τους βάλεις "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ θα σου έλεγα να ξανά σκεφτείς το θέμα active και το θέμα emg Τί εννοείς με αυτό..? Σκέφτομαι να το κάνω κι εγώ σε μια prestige 2570 γι αυτό ρωτάω.. ;) 8) If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση