ex-jimmy boy Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 αλήθεια για την ηχογράφησή της σε hard disc recorder συνφωνείται με τη λύση rode nt2a 5 to 6 inches from the soundhole? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Οχι ,αν εχεις μονο ενα πυκνωτικο μικροφωνο θα πρεπει να το στρεψεις στο σημειο που ενωνεται η ταστιερα με το σωμα (σε καμμια 15αρια ποντους αποσταση) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-jimmy boy Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 thanx φιλε sf έχω κι ένα sm 57 εκτός από ηλεκτρική μπροστά από τον κώνο του gain star 15 μου θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω σε συνεργασία με το πυκνωτικό για την ακουστική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 φυσικα αυτο θα το στρεψεις προς τη μερια της γεφυρας της κιθαρας σου σε συνδιασμο παντα με το αλλο . Παναρε τα μετα hard left & right. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-jimmy boy Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Το αρχικό κείμενο αφιερώνεται με πολλούς φιλικούς χαιρετισμούς στους Τόλη και Μιχάλη για την βοήθεια, ανοχή και μεταφορά γνώσης που ακόμη μου παρέχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-jimmy boy Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 sf θεέ πάρε την ΠΑΕ... κοίτα να δείς και το είχα να σκονίζεται το sm57 :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Jimmy εχω μια Framus vintage 12 strings 1963 θα παρεις ενα μικροφωνο να τα κανεις 3 και θα γραφεις 3/1 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 sf θεέ πάρε την ΠΑΕ... This is the beginning of a beautiful friendship... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Ναι ειναι πολυ καλο παιδι ο Jimmy. Απλα ειναι στο ψαξιμο οπως σχεδον ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-jimmy boy Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2008 thanx again guys ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση