pastelius Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή,έγραψα αυτό το track.. Γράφτηκε για μία καλή μου φίλη που είναι πλέον στον ουρανό.. :'( Μόνο μπάσο καρφί,και μετέπειτα περασμένο λίγο reverb..Θα με ενδιέφεραν οι απόψεις σας κυρίως στον 'συνθετικό' τομέα. peace http://www.box.net/shared/j8gje80o66 feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ωραίο! Θυμίζει πολύ jaco! Οι πρώτες νότες με τις αρμονικές μου έφεραν έντονα στο μυαλό το portrait of tracy. Μπράβο! :) Μια ερώτηση μόνο. Τι μπάσσο χρησιμοποίησες εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πολυ καλο! ευγε! δημιουργει ιδιαιτερη ..."ατμοσφαιρα". 8) αλλα πολυ χαμηλη ενταση. το εχω τερμα Volume με ακουστικα και μολις ακουγεται. :-\ wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 -Το μπάσο που χρησιμοποίησα είναι το jazz μου..maple Japan '75 reissue ;) -Όντως,πολύ χαμηλά..Άσε που έπαιζε αρκετό ζουμί για να παίξω πιο δυνατά.. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παμπ απ δι βόλιουμ ρε καγκουραίε, αφού τό'χεις το ρημάδι. Ακόμα να το κάνεις άταστο το κουπί σου; :P LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.box.net/shared/xlmtvr09dg Καλό χειμώνα... :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Longshadow, τον έχεις κάνει μάγκα τον...Πορτογάλο... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Obrigado!... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παμπ απ δι βόλιουμ ρε καγκουραίε, αφού τό'χεις το ρημάδι. Ακόμα να το κάνεις άταστο το κουπί σου; :P Εκεί στο τάπινγκ λίγο θέλει δουλίτσα στα licks (όχι γλυψίματα χυδαίε ;D !) -Ασ το μωρέ με τάστα να μάθω να παίζω πρώτα και βλέπουμε.. ::) 8) http://www.box.net/shared/xlmtvr09dg Καλό χειμώνα... :-* Αγόρι μου εσύ,τις groupies τις έχεις στο τσεπάκι! thanx! Στο τρίτο που θα ανεβάσω έχει δώρο λουκουμά :D Longshadow, τον έχεις κάνει μάγκα τον...Πορτογάλο... Α μωρή κουφάλα εσύ ;D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση