harisz Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 3) Στο κάτω-κάτω εμείς δεν φωνάζαμε να γυρίσουν στο παλιό καλό μέταλ; Το Death Magnetic ΕΙΝΑΙ Μέταλ Τέσπα, γούστα είναι αυτά.... Ποιος φώναζε να γυρίσουν αναγκαστικά στο μέταλ?? το load τα έσπαγε απλά..κακά τα ψέμματα!!!αλλά πέρα από αυτό το νέο αλμπουμ μετράει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 αμερικάνικη trendοφλοριά είναι ο δίσκος και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ THRASH όσο jazz (στη μουσική ;D ) είμαι εγώ άλλο τόσο είναι αυτός thrash ας τον ακούσει όποιος θέλει και ας τον γουστάρει ΑΛΛΑ για να μη λέμε ότι θέλουμε οι metaplita το έχουν ξεχάσει το θέμα speed-thrash και κοιτάνε μόνο να ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ και αυτό που κάνανε είναι μια πολύ καλή επιχειρηματική κίνηση βγάλανε μια πατάτα (για τ αυτιά μου) που όπως όλες οι προηγούμενες πατάτες θα πουλήσει ξυπνάτε μιλάμε για μετριότητες (για μένα αθλιότητες) ενώ αναφερόμαστε σε ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ στην ιστορία της μουσικής ας σταματήσουν ως metallica και ας φτιάξουν νέα μπάντα που να παίζει τέτοια πράγματα γιατί θάβονται μόνοι τους? πολύ απλά γιατί άλλαξε η μόδα 1) δεν τράβαγαν πια το μαλλί και τα κολλητά jean 2) πέσανε οι πώλησής αφού ήρθε η νέα γενιά που μαζί με τη φλωριά έφερε τα φράγκα και τέλος αλλάξανε και αυτοί ως άτομα η αλητεία είχε σταματήσει να υπάρχει μέσα τους χρόνια πριν βάψτε νύχια και μάτια βάλτε και μπόλικο ζελέ στο μαλλί και voila είστε thrash και επειδή σας τα έκανα τσουρέκια με την παράκρουση μου πάρτε και ένα thrash κομμάτι για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί http://www.youtube.com/watch?v=nfp2cbkpQs8&hl=en&fs=1 Inject it into the blood directly into the vein Metal assault on the ear feeling it flow to the brain It can get under the skin the power metal syringe It puts an end to all pain another headbanger singed Breathe the metal in the air feel power everywhere Taste, here's a double dose to take a fix of power thrashing death Scream at the top of your lungs it's time to let yourself go There is no lesson to learn get up, get into the show The power to satisfy those who react to high speed There is no secret to hide metal is all that you need άντε και άλλο ένα δώρο ;D http://www.youtube.com/watch?v=hBqub8Fj17o&hl=en&fs= Here's a new dance craze That's sweeping the nation It's called the Toxic Waltz And it's causing devastation You're jumping up and down Like a psycho circus clown Slamming with waltzers All the way around You get caught up in the whip Thrown into a flip You aim for someone's head To stain the floor red Give someone a kick To prove you're truly sick Bounce back from some blows And blood runs out your nose Flailing round and round And you're injury bound Waltz it up! The pit is it! You can take your chance On this rough new dance If you dare! To dive in! There are some that try But they don't survive They don't hit! 'cause they're wimps! And this exercise helps you brutalize With us! Exodus! (chorus) Everybody's doing the toxic waltz Kick your friend in the head and have a ball Come on and do the toxic waltz And slam your partner against the wall Everybody's doing the toxic waltz Good friendly violent fun in store for all Get up off your ass and toxic waltz If you hit the floor You can always crawl! Used to do the monkey but now it's not cool The twist and mashed potato are no exception to the rule So don't be a dunce and dance like a runt Just throw your elbows with good friendly violent fun don't start to cry if you get a black eye just dive back in and give another try but too much action may leave you in traction so you better get insurance no matter your endurance flailing round and round and you're injury bound Waltz it up! The pit is it! You can take your chance on the rough new dance If you dare! to dive in! There are some that try but they wont survive They dont hit! 'cause they're wimps! And this exercise Helps you brutalize With us! Exodus! (chorus) Everybody's doing the Toxic Waltz Kick your friend in the head and have a ball Come on and do the toxic waltz and slam your partner against the wall everybody's doing the toxic waltz good friendly violent fun in store for all get up off your ass and toxic waltz if you hit the floor you can always crawl! Get up on your feet Don't look so obsolete And thrash like an athlete! Don't sit there on your ass Don't look like you got too much class you'll be harassed! You know we guarantee This is the key So rage or get the third degree! You begin frontal assaults and start your somersaults And do the toxic waltz! Do the toxic waltz! Do the toxic waltz! Do the toxic waltz! Do the toxic waltz! ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ METAL ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 ωραία και γω σου βάζω αυτό δεν καταλαβαίνω που 8ες καταλήξεις.. πας να ορο8ετήσεις το thrash??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 αμερικάνικη trendοφλοριά είναι ο δίσκος και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ THRASH όσο jazz (στη μουσική ;D ) είμαι εγώ άλλο τόσο είναι αυτός thrash ας τον ακούσει όποιος θέλει και ας τον γουστάρει ΑΛΛΑ για να μη λέμε ότι θέλουμε οι metaplita το έχουν ξεχάσει το θέμα speed-thrash και κοιτάνε μόνο να ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ και αυτό που κάνανε είναι μια πολύ καλή επιχειρηματική κίνηση βγάλανε μια πατάτα (για τ αυτιά μου) που όπως όλες οι προηγούμενες πατάτες θα πουλήσει ξυπνάτε μιλάμε για μετριότητες (για μένα αθλιότητες) ενώ αναφερόμαστε σε ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ στην ιστορία της μουσικής ας σταματήσουν ως metallica και ας φτιάξουν νέα μπάντα που να παίζει τέτοια πράγματα γιατί θάβονται μόνοι τους? πολύ απλά γιατί άλλαξε η μόδα Ισως το ποιο υποκειμενικό ποστ που έχω διαβάσει. Αντικειμενικά τώρα παίζουν γρήγορο μέταλ, trash δεν νομίζω ότι είναι. Φωνητικά ειναι αυτά που αγαπήσαμε και στο black album και στο load και γενικότερα (πχ. my apocalypse ειναι ακόμα παλιότερο στυλ φωνητικών). Σε κάθε περίπτωση ειναι μετάλλικα. Το μόνο που έχει αλλάξει παιδιά είναι ότι οι άνθρωποι εξελίσονται. Δηλαδή με τα χρόνια εσύ δεν ακους νέες μουσικές; δεν ανήγεις και ώς μουσικός; Αν όχι δεν θα το κρίνω αλλά κανονικά εξελίσεσαι και σου βγαίνουν στα κομμάτια κι άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φυλακή από το να πεις "αφου με ακουνε άνθρωποι που ακουνε thrash και θα πουνε ότι πρέπει να αλλάξουμε όνομα ας αλλάξουμε όνομα". Καλά κάνουν και παίζουν ότι νιώθουν. Δεν διαφωνώ ότι εχουν κάνει το αντίθετο αλλά μόνο στην περίπτωση του reload και του st.anger. ΠΟυθενά αλλού. Το load ήταν καθαρά μια εποχή τους που είχαν ανάγκη να εξελιχτουν σε κάτι heavy απλά και ήταν και δισκάρα. Οπως εμπορική κίνηση ήταν το dvd που εχουν βγάλει και άλλα πολλά που εχουν κάνει. Αλλα το να λέμε ότι αυτός ο γρήγορος, βαρύς, μελωδικός αλλά και με σταθερά μη μελωδικά σημεία ξεφτιλίζει τους μεταλικα κοροιδεύομαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 το μόνο που θέλω να πω είναι ότι 1) δεν είναι thrash 2) δεν μπορούμε να μιλάμε για μετριότητες όταν αναφερόμαστε σε άτομα ορόσημα θες να πεις ότι ξεφτιλίστηκαν? ότι ξεπουλήθηκαν? ότι άλλαξαν? το θέμα είναι ότι οι metallica έχουν ξεχάσει τι είναι thrash και το μόνο που κοιτάνε είναι η τσέπη τους (για να μην ξεχνάμε και το some kind of monster) η άποψη μου επί του album είναι: καλύτερο από το st.anger αλλά και πάλι δεν είναι metallica και δεν έγραφε το όνομα τους πάνω του κανείς ποτέ δεν θα το άκουγε και σε 10 χρόνια δεν νομίζω να υπάρχουν και πολύ που θα πάνε σε ένα δισκάδικο να το ψάξουν και για να μην ξεχνιόμαστε http://www.youtube.com/watch?v=i3PN0F6aCqM&hl=en&fs=1 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 μπα δεν νομίζω ότι κοιτάνε αποκλειστικά την τσέπη τους,μάλλον φτιάχνουν αυτό που γουστάρουν κυρίως- και στην τελική τι ειναι thrash,κάτι που δημιουργή8ηκε το 1981 (περίπου) και έμεινε εκει στάσιμο ??? και στην τελική οκ,το 8ρας έχει κάποια "αντικειμενικά" στοιχεία τα οποία και αυτα στην τελική είναι υποκειμενικώς κατανοήσιμα... κά8ε μπάντα μπορεί να τα πάρει και να τα ενσωματώσει όπως 8έλει.. καλύτερα να μη 8εωρείται Τhrash o δίσκος των μεταλλικα , παραείναι περιοριστικός όρος όπως φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 το θέμα είναι ότι οι metallica έχουν ξεχάσει τι είναι thrash Μεγάλη βλασφημία αδερφέ Thrashοκλή!.. To ότι δεν παίζουν πια Thrash δεν σημαίνει με ΤΙΠΟΤΑ ότι έχει ξεχάσει το Thrash το γκρουπ, που όταν έπαιζε thrash, οι άλλοι τρώγανε δεινόσαυρους...(όταν δηλ δεν υπηρχε το ανθρωπινο ειδος)... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 μα αυτό είπα ρε συ ότι αυτοί που είναι ορόσημα του thrash κατάντησαν να παίζουν εδώ και πολλά χρόνια κάτι το οποίο δεν είναι thrash ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 αμερικάνικη trendοφλοριά είναι ο δίσκος και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ THRASH όσο jazz (στη μουσική ;D ) είμαι εγώ άλλο τόσο είναι αυτός thrash ας τον ακούσει όποιος θέλει και ας τον γουστάρει ΑΛΛΑ για να μη λέμε ότι θέλουμε οι metaplita το έχουν ξεχάσει το θέμα speed-thrash και κοιτάνε μόνο να ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ και αυτό που κάνανε είναι μια πολύ καλή επιχειρηματική κίνηση βγάλανε μια πατάτα (για τ αυτιά μου) που όπως όλες οι προηγούμενες πατάτες θα πουλήσει Πω πω σα να διαβάζω γράμμα στο Hammer... Άντε να βγει κ ένας ακόμη 12χρόνος για τα αντέπιχειρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 να σου πω ότι δεν είμαι πιτσιρικάς και έχω και χρόνια μπάντα που παίζει thrash-death και γνωρίζω αρκετά καλά τον χώρο και δεν το λέω για να το παίξω κάποιος ούτε θέλω να πω ότι είμαι κολλημένος thrashας γιατί ακούω από pink floyd μέχρι canibal corpse αλλά δεν μπορώ να ακούω να λένε thrash αυτό το album θα σηκωθεί ο burton απ τον τάφο τεσπα δεν νομίζω ότι έχω τίποτα άλλο να πω είπα και εγώ την άποψη μου για το album ας πει και κανένας άλλος μπας και ακουστεί τίποτα καινούριο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση