jmone Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 μια υπενθύμιση μιλάμε για αυτά τα άτομα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stam and the witches Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε geomor ποιο είναι το πρόβλημά σου ακριβώς; www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά fanboy......... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά fanboy......... Κ εγώ fanboy είμαι αλλά δεν κάνω έτσι... geomor χαλάρωσε ρε συ. Παίζει να μάστε οι μόνοι που τους άρεσε το St.Anger αλλά δεν σημαίνει ότι έιναι κ αριστούργημα. Εξ'άλλου εσύ κ έγω δεν μπορούμε να μαστε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ (το πα κ στο πρώτο ποστ) οπότε άσ'το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα προσωπικά μου αρέσει όπως τα λέει ο geomor...Και θα προσθέσω ότι στα 3-4 τραγούδια που έχω ακούσει ως τώρα οι συνθέσεις μου αρέσουν πάρα πολύ και τα πατήματα της παρέας θυμίζουν καλές εποχές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπρεπε να αντιγράψουν ένα master ή ένα justice για να ξέρουμε για ποιούς μιλάμε...Καλώς η κακώς δεν γίνεται να επαναληφθούν τέτοια cd. Το αποτέλεσμα πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψιν τωρα το 2008,όχι το 1985. www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisz Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολυ καλός ο δίσκος,8έλει κάμποσες ακροάσεις και γουστάρω οτι είναι σαν ένα κράμα and justice for all και load(ως επιρροή κυρίως) (μη βαράτε οι μεταλλαδες ;D ) πράμα που ειναι πολυ καλο βεβαίως 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-geomor Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε το st anger. μπορω να πω οτι μου αρεσε η παραγωγη του κ σε αυτο ειμαι μαλλον το ενα απο τα δυο ατομα (κ ξερω κ το αλλο!) κ τα ριφ του (ειπαμε ο hetfield ειναι καλοΡΙΦερ). Δεν ειναι το θεμα να χαλαρωσω απλα με το που ειπα το θεμα λεω: προφανως σε καποιο παλληκαρι του αρεσε κ εν παση περιπτωση θελει να ακουσει γνωμες. 110% θα βγουν οι γνωστοι-οχι ονομαστικα-δε μ΄αρεσουν αυτο,εκεινο ειναι ετσι,γιουβετσι κοκορετσι κ δε βλεπεις μια γνωμη της προκοπης αλλα τα "γνωστα". Αφου ειστε κ μουσικοι κ ακουτε με τα αυτια σας γραφτε κατι αντιπροσωπευτικο της σκεψης σας κι ας ειναι αρνητικο. Ηδη εριξα τα πρωτα βελη με το τι βρηκα αρνητικο κ στην τελικη οι μεγαλυτεροι κριτες ειναι οι ιδιοι οι fanboy ενος συγκροτηματος. Μπορουσα να προβλεψω για πλακα ακριβως το τι θα ελεγαν μερικοι κ ειπα να κρατηθω να μη γραψω τιποτα αλλα δε βαριεσαι. Φυσικα ειμαι fanboy κ αυτο ισχυει για ο,τιδηποτε μου αρεσει με εμπνεει κ με παθιαζει στην τελικη κ νομιζω ο.τι η μουσικη ανταποκρινεται στον παραπανω χαρακτηρισμο Απο τοτε που ο πρωτος πιθηκος αρχισε τα ταμ-ταμ-τσαγκα-τσαγκα στον πρωτο(αντε καλα λαμπατο) βραχο και οι αλλοι πιθηκοι κουνιοταν ρυθμικα εως τους καθε λογης metallica αλλαξαν πολλα αλλα αυτη η αρχη της μουσικης πιστευω οχι. Βεβαια κ τοτε ισως καποιοι πιθηκοι να λεγανε:Αυτος ο ρυθμος ειναι μετριος. Εκει εξω υπαρχουν καλυτεροι ρυθμοι. Ή αυτος ο ρυθμος τα σπαει εκει εξω δεν υπαρχουν καλυτεροι ρυθμοι. Τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-geomor Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κ φυσικα δεν εχω παρα να παραδεχθω οτι προτιμω κ μου αρεσει να δω καποιο να πωρωνεται ειτε θετικα ειτε αρνητικα κ να βραζει το αιμα του κ να το φωναξει παρα να βγει κ να γραψει σε ενα φορουμ:μετριο..................................ε.......αυτα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Θα περιμένω να βγει και να το αγοράσω αυθεντικό για να το ακούσω. ;) Αλήθεια έχει μέσα Unforgiven III;; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα πάλι δεν μπορώ να πώ ότι δεν μου άρεσε, απλά δεν το βρήκα να είναι metallica... Κι η φωνή πολύ ξεραίλα ρε παιδί μου! :-\ Να πώ την αλήθεια περίμενα κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση