Προς το περιεχόμενο

Fast usb ή Audiophile??


mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι να πάρω μια κάρτα σχετικά φτηνή για ηχογράφηση κιθάρας, φωνής και midi. Στην αρχή είχα αποφασίσει να πάρω τη δοκιμασμένη Audiophile 24/96. Μπήκα όμως στο site της αντιπροσωπείας της M Audio στην Ελλάδα (elina ΑΒΕΕ) και είδα ότι υπάρχει και μια καινούργια ειδικά για ηχογράφηση κιθάρας η Fast usb πάλι της M Audio. Η τελευταία όμως είναι 24/48. Η διαφορά της τιμής είναι πολύ μικρή - ?κατά 15 € είναι πιο ακριβή η Fast usb. Καμιά βοήθεια σχετικά???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

 

Θα σου πρότεινα να μπεις στο site της M-Audio και να δεις πληροφορίες (έχει και βιντεάκια) για την Fast Track. Δεν έχει midi in/out αλλά τα επιπρόσθετα προγράμματα για κιθάρα μπορεί να σε βολέψουν. Η διαφορά 48/96 kHz δεν νομίζω να γίνει αντιληπτή στις ηχογραφήσεις που θέλεις να κάνεις. Επίσης σαν εξωτερική κάρτα είναι πιο εύκολη στο χειρισμό, μεταφερόμενη, κλπ.

 

Δες και τα άλλα προϊόντα της m-audio για κιθαρίστες, μήπως και τελικά κάποια άλλη επιλογή (π.χ. η Solo) σε καλύψει ακόμα περισσότερο στο μέλλον:

 

http://www.m-audio.com/index.php?do=products.list&ID=guitar

 

Για τις τιμές μην περιορίζεσαι στα ελληνικά δεδομένα, μέσω internet μπορείς να βρεις αισθητά χαμηλότερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου