odis13 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αντε λοιπόν πετάχτε κάποιος καμια ημερομηνία. Αριστοτέλους και μπυρίτσα απο το περίπτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 16 σεπτέμβρη βραδάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 μια στιγμή να τσεκάρω την ατζέντα μου :P τεσπά μου φαίνεται ότι είναι λίγο αργά μετά 12 μέρες ίσως να κρυώσει το ζήτημα μέχρι τότε, εγώ θα έλεγα κατά τις 9 ή 10 σεπτ...αλλά είμαι μέσα ένιγουεϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 αυτην την δευτερα 11 του μηνος βραδυ στην καμαρα? οεο? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το κάνουμε τρίτη ή τετάρτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 για τεταρτη οκ. TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos_007 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 καλά αλλού για αλλού, καμία πιο σταθερή ημερομηνία και πιο σταθερό μέρος να ειπούμε? αν είναι θα έρθω απο σπάρτη για μία μέρα στην πόλη... στον τσέχο χαλαρα θα είμασταν αλλα πολύ μικρό είναι, καμία πλατεία θα μας χωρέσει μόνο... τι λέτε? http://www.enzwh.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 καλά αλλού για αλλού, καμία πιο σταθερή ημερομηνία και πιο σταθερό μέρος να ειπούμε? αν είναι θα έρθω απο σπάρτη για μία μέρα στην πόλη... στον τσέχο χαλαρα θα είμασταν αλλα πολύ μικρό είναι, καμία πλατεία θα μας χωρέσει μόνο... τι λέτε? Σπάρτη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σπάρτη???????????????????????? Τι λες ρε μεγάλε. Λοιπόν, παίδες προτείνω αυτό το παλικάρι να ορίσει την ημερομηνία και το μερος. Του "φούστη" τα χιλιόμετρα θα κάνει. TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magic Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω μεσα για τσεχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση