Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή mini ενισχυτή

jonisp1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν και μιά φορά μου ζήτησαν 8€ για ένα J201 εδώ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κανονικά κοστίζει 19 λεπτά

:o  :o  :o 8€ για ενα J201?  :o  :o  :o

εγω ειχα παρει καποτε απο το μουτσιουλη μια χουφτα 201 κι εδωσα ψιλα...

δηλαδη αν σου πουλουσε καμια λαμπα τι θα επρεπε να ζητησει?!...  ;D

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άστα να πάνε... Ο Γεωργιάδης τα είχε 8€, κι ο Μουτσιούλης ήταν διατεθειμένος να μου φέρει με 8,90!! Τελικά πήρα κι εγώ μια χούφτα απο Banzai με κάτι ψιλά!

Ad astra per alia fideles...

Στην Αθήνα ο Κατουμάς μου είχε πάρει 2 ευρώ για το κάθε τρανζιστοράκι... και 50 λεπτά το 386 τσιπάκι... λογικότατο φαίνεται...(πλάκα κάνω φυσικά).

Καλύτερα online!

Εντάξει, τα 50 λεπτα για το 386 παν' κι έρχονται, αλλά 2€ για τρανζίστορ είναι πολλά... Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί μωρε, δεν μπορεις να τους κατηγορήσεις, αλλά αφού υπάρχουν και εναλλακτικές λυσεις, ακόμα καλύτερα.

Ad astra per alia fideles...

Όντως, κι εγώ με τον Ruby δεν είχα πρόβλημα σε 12" ηχείο. Είναι καλή φάση να τον φτιάξεις μόνος σου και εύκολος. Τώρα για άλλες εφαρμογές εκτός κιθάρας δεν ξέρω αν κάνει (πχ για hi-fi) καθώς clippάρει αρκετά. Τα υλικά είναι σχετικά εύκολο να τα βρεις (δεν ξέρω για το MPF-102) και είναι φθηνά (αν και μιά φορά μου ζήτησαν 8€ για ένα J201 εδώ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κανονικά κοστίζει 19 λεπτά και από τότε μόνο Banzai όπως λέει κι ο AlderBody).

Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις σχηματικά και να καταλαβαίνεις τι υλικά χρειάζονται, θα δυσκολευτείς αρκετά μάλλον. Πέρνα καλύτερα μιά βόλτα από εδώ κι εδώ, και θα καταλάβεις πολλά πράγματα. Κι οτι απορίες έχεις, εδώ είμαστε...

οκ τνχ :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου