odis13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Να πάς είναι φοβερό μαγαζί.Αν δεν έχεις πει κλασσικά αριστουργήματα όπως leffe και Duvel ήρθε η ώρα σου.Για δες αν έχουν και Samischlaus ,(έχω καιρο να πάω και δε θυμάμαι) αν έχουν θα τσούζει πολύ η τιμή της αλλά αξίζει...είναι το κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως λοιπόν να κανονίζαμε και μία μπυροποσία στο εν λόγω μαγαζί για να δούμε αν και κατά πόσο έχει όντως 110 είδη;; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 DONE http://www.noiz.gr/index.php?topic=161395.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Duvel και La Trappe! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως λοιπόν να κανονίζαμε και μία μπυροποσία στο εν λόγω μαγαζί για να δούμε αν και κατά πόσο έχει όντως 110 είδη;; :D αν αποφασιστεί είμαι ΜΕΣΑ. TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, καλό το Έκκεντρον, αλλά μήπως παραείναι τσιμπημένες οι τιμές? 5.50 Ευρώ για μια Budweiser (τσέχικη, πολύ ωραία) 330 ml? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, καλό το Έκκεντρον, αλλά μήπως παραείναι τσιμπημένες οι τιμές? 5.50 Ευρώ για μια Budweiser (τσέχικη, πολύ ωραία) 330 ml? Ναί, αυτό ισχύει, οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες... Ε πληρώνεις και τα... παρελκόμενα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 τι εχει γυμνοστηθες πιστές της golden bananas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2008 τι εχει γυμνοστηθες πιστές της golden bananas? Ε, γενικώς τα παρελκόμενα... Τοποθεσία, χώρος, κόσμος, όνομα, κ.ο.κ. Καταλαβαίνεις... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά τώρα που γυρίζει πείτε και άλλα καλά μπαράκια τέτοιου στυλ που δεν είναι αποκλειστικά κοντά στην παραλία κλπ.. (Δλδ εκτος Ziggy, Εκκεντρο, flipside, Θερμαϊκός, ήλιος κλπ, νερό που καίει) Είμαι φοιτητής 2ο έτος και θέλω τα έχω βαρεθεί τα συγκεκριμένα :/ http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση