sentientno6 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το γνωρίζετε? Είναι ένα bar/μπυραρία που απο ότι ακούω (ή μάλλον βλέπω στο Internet) έχει 110(!) ετικέτες μπύρας. Το ανακάλυψα μέσω Internet αλλά πριν κάνα - δυό μήνες που πήγα ήταν κλειστό (δεν το ήξερα). Σύμφωνα με το site του ανοίγει 3 Σεπτεμβρίου, οπότε θα πάω για μια επίσκεψη. Απο μουσικές τι παίζει? Προτείνετε τίποτα απο μπύρες (γενικά και αόριστα ;D)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 ναι ρε φίλε. είναι πολύ παλιο μαγαζί. pub είναι. απο μουσικές 60's 70's rock, blues,soul, funk etc. σύχναζα εκεί για πολλά χρόνια. απο μπύρες εχει πολλές, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό γούστο. εγω προσωπικά προτιμώ Guinness και Warsteiner. ανάλογα την ώρα και τη διάθεση αφού είναι διαφορετικές. TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Από τα καλύτερα ροκάδικα της πόλης. Και για μπύρες εννοείτε. Κάνε μια βόλτα κέντρο είναι δίπλα στον Λευκό πύργο. Άντε και πιές και μια και δύο για μας... ;D ;D :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Χεχε ωραία, με φτιάξατε τώρα! Μονάχα μην αρχίσω να πίνω και δεν σταματάω και με μαζεύουνε μετά. (110 ετικέτες είναι αυτές!) Edit: Regent, μήπως έχει και καμιά τέτοια http://beeradvocate.com/beer/profile/26/7520 που είναι και... πολύ METAL! ;D ;D (ωραίο site btw) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό το μαγαζί, ροκάδικα καθαρά δεν θα το'λεγα, αν και οι μουσικές επιλογές είναι συνήθως πολύ καλές. Απο μπύρες όντως έχεις πάρα πολλές, αλλά αν θες τη γνώμη μου, για μπυραρία πάντα Τσέχος! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να σου πω, έχω δοκιμάσει αρκετές Τσέχικες, και μου άρεσαν κάποιες (βλ. Primator) αλλά κάτι μου λέει ότι έχω πολύ δρόμο..../μπύρες ακόμα και δεν θα περιοριστώ (αν μπορεί κανείς να το πει αυτό) μόνο σε Τσέχες! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τον τσέχο στην τούμπα να υποθέσω? Ε ναι κορυφή και λουκάνικα με πατατες τηγανητές και λιωμένα κασέρια....Σε δύο βδομάδες σου ρχομαι....Θα :oλιώσω πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Χεχε ωραία, με φτιάξατε τώρα! Μονάχα μην αρχίσω να πίνω και δεν σταματάω και με μαζεύουνε μετά. (110 ετικέτες είναι αυτές!) Edit: Regent, μήπως έχει και καμιά τέτοια http://beeradvocate.com/beer/profile/26/7520 που είναι και... πολύ METAL! ;D ;D (ωραίο site btw) χεχε. αυτή δεν ξέρω, αλλά αυτή σίγουρα. Αντε γειά μας... ;D ;D ;D TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τον τσέχο στην τούμπα να υποθέσω? Ε ναι κορυφή και λουκάνικα με πατατες τηγανητές και λιωμένα κασέρια....Σε δύο βδομάδες σου ρχομαι....Θα :oλιώσω πάλι! Oh yessssssss!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμμ, εγώ (λόγω απουσίας Ι.Χ) πάω που και που εδώ και καιρό στο Roquer, Τσέχικη Μπυραρία, σε μια κάθετο στην Αγ. Σοφίας, πάνω απο την Εγνατία. Edit: Biere du Demon και 12% alcohol, μ'αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση