ROKKOS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια καλο μηνα και καλημερα ακυρωσα τη κονσολα beringer kai πηρα καρτα ηχου lexicon lambda eixa m-aydio 1010 lt πιστευω αυτη να ειναι καλυτερη τι λετε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια καλο μηνα και καλημερα ακυρωσα τη κονσολα beringer kai πηρα καρτα ηχου lexicon lambda eixa m-aydio 1010 lt πιστευω αυτη να ειναι καλυτερη τι λετε..... Γιατί να είναι καλύτερη; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι σίγουρα πιο πρακτική μιας και είναι εξωτερική ,από In/out τα ίδια νομίζω πως έχουν αλλά τώρα από ποιότητα preamp ,latency κλπ δεν ξέρω... ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ROKKOS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 η αλλη εφαγε τα ψωμια της η εισοδος για μικροφωνο ηταν καμενη κ.α απλα απο το να επαιρνα τη κονσολα με τα μονιτορ απο το forum μου ειπαν καλυτερα μια καρτα ηχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δίκιο είχαν , έχω εμπειρία από την κονσόλα!!! Μεγεια η κάρτα!!! :) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ROKKOS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαρηστω .. ευχαρηστω και τα παιδια στο forum που με σωσανε απο τραγικο λαθος ...απλα τωρα πιστευω ολα να ειναι πιο ευκολα προσβασημα και το μικροφωνο δεν θα εχει θορυβο οπως ειχα αφου το εβαζα σε line in στη παλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση