panzernik Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Γεια σας , ξερει κανεις αν ο συγκεκριμενος υ/π με 2 gb ram μπορει να δουλεψει ανετα το logic? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 το άνετα είναι αναλόγως τη δουλειά που θα κάνεις ένας φίλος που κάνει ηλεκτρονική μουσική το δουλεύει μια χαρά αν εσύ ανοίγεις 80 κανάλια μάλλον θα ζοριστεί το μηχάνημα ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nimrod7 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας , ξερει κανεις αν ο συγκεκριμενος υ/π με 2 gb ram μπορει να δουλεψει ανετα το logic? 2,2 έχω εγω αλλά με 4GB Ram. Δεν ξέρω αν ο δικό σου παίρνει παραπάνω απο 2GB μνήμη. Αν παίρνει πάντως πάρτον στα 4GB οπωσδήποτε, γιατί δύσκολα θα ξεμένεις απο CPU πριν ξεμείνεις απο Ram. http://www.myspace.com/nimrodseven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το logic τρέχει και σε αρχαίο G4. Εσύ τί θες να κάνεις? Πόσα κανάλια? Τί εφέ? Πες μας για να σου πούμε! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panzernik Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα με ενδιαφερει η ταυτοχρονη χρηση soft-synth, ez -drummer kai guitar rig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreampanos Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εμενα στα 2.6 με 2GB μνημη τα "φτυνει" με 1 BFD2 (το setup των 50GB ομως), 5 FM8, 3 massive και διαφορα plug ins (ας πουμε δλδ 3 spacedesigner, 5-6 stereo delay, 2-3 chorus, 2-3 bitcrushers, 4-5 compressors και eq σε ολα τα καναλια...) Ε και οταν λεω τα φτυνει εννοω οτι παιζει... αλλα στα ορια... πιο πολυ λογο ταχυτητας δισκου παρα θεμα επεξεργαστη... Αν το θες για live κατασταση, λογικα ενα παρομοιο setup θα το σηκωνει και εσενα... Αν ειναι για recording... υπαρχει και το bounce... mpoyrdes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα με ενδιαφερει η ταυτοχρονη χρηση soft-synth, ez -drummer kai guitar rig το σηκώνει...Don't worry!!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση