Kafka Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Μπορει να μου πει καποιος, αν ξερει, πως μπορω να βγαλω αυτο τον "μεταλλικο" ηχο που εχουν στο μπασο πολλα punk/hardcore συγκροτηματα?? Περιπου αυτον που εχουν οι rancid σε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=vOwXby4lqfI (γυρω στο 10 δευτερολεπτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Precision bass + πένα + (λίγο) overdrive. Γενικά δίνεις αρκετά μεσαία στον ήχο σου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 και καινουργιες χορδες...προσωπικα προτιμω τις ψοφιες χορδες αλλα σε αυτο τον ηχο διακρινω αρκετη μεταλλιλα απο τις χορδες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 καινουριες χορδες εχω! Precision δεν εχω! ;D thanks για τις πληροφοριες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Καλά εννοείται καινούργιες χορδές αλλιώς δεν βγαίνει το τσιγκι-τσίγκι. Τι μπάσο έχεις; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 http://www.thomann.de/gr/cort_actiona_bass_ws.htm Αυτο το μπασο εχω!! Δν την πολυπαλευει, αλλα για τα λεφτα του αρκετα τιμιο πιστευω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Γιατί να έχεις precision? Aφού έχει και P-bass μαγνήτη το δικό σου cort! (τον πάνω μαγνήτη στο συγκεκριμένο μπασάκι). Απλά να επιμείνεις σε πολύ bright και round-woound χορδές. Ενα σετάκι από Gibson κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά αξίζει! Επίσεις ένα εφφεδάκι eq με αρκετά πρίμα ή ένα compressor ή distortion ελαφρύ θα βοηθήσει. Το BDI-21 της Behringer βγάζει τέτοιους ήχους : http://www.thomann.de/gr/behringer_vtone_bass_bdi21_analog_modeling_preamp.htm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 ναι, και εγω νομιζω με τον πανω μαγνητη θα ειναι μια χαρα! θα δοκιμασω πρωτα με κανα Vst για τα eq κλπ και μετα βλεπω αν θα αγορασω κατι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirus Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Τσέκαρε αυτό Tech 21 VT BASS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jimis7 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Κυρίως precission bass και μεσαία.Καλό είναι το Cort για τα λεφτά του.Δοκίμασε να παίξεις μόνο με τον P μαγνήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση