metalmike Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ηθελα κι εγω τη βοηθεια σας σας παρακαλω γιατι εχω απελπιστει,εχω την ibanez s470,θεωρητικα αλλα και πρακτικα δεν μπορουν οι χορδες να κατεβουν αρκετα χαμηλα χωρις να τασταρει;Ειναι θεμα το ποσο καλη ειναι μια κιθαρα δηλαδη (η συγκεκριμενη ειναι της ταξης των 550 ευρω);Γιατι οταν την ειχα παει για service στο μαγαζι στην ακαδημιας που πουλαει τις esp (που ειναι στην ιδια μερια με το rock city και λιγο πιο πανω) οταν την πηρα οι χορδες ηταν αρκετα ψηλα ακομα και τασταριζε αρκετα και το ειπα στον κυριο εκει και μου λεει ε ετσι ειναι η κιθαρα,δεν μπορουν να πανε παρακατω χωρις να τασταρουν,μα λεω ηδη τασταρουν,ε τοτε λεει θα θελουν και ανεβασμα (αν εχει το θεο του δηλαδη τι μου ειπε μετα απο service κιθαρας,σαν να μου λεει ε σ...α service σου εκανα),δηλαδη οπως καταλαβατε ο τυπος δεν ασχοληθηκε καν με την κιθαρα.Tην παλευουμε;Επισης τωρα προσφατα που πηγε ενας φιλος μου την κιθαρα του στον Δημου του ειπε να χαμηλωσει οσο μπορει τις χορδες (και να εχει βεβαια οχι ανυπαρκτο,που δεν γινεται,αλλα λιγο τασταρισμα,οχι υπερβολικο),τις χαμηλωσε οντως αρκετα αλλα τετοιο τασταρισμα δεν εχω ξανακουσει στη ζωη μου,δηλαδη χαιρω πολυ,κι εγω μπορω να της κανω τετοιο "service".Τι να πω,εχω απογοητευτει,η κιθαρα μου ειναι παλι σε φαση που θελει service και δεν ξερω που να την παω ωστε να γινει πραγματικα καλη δουλεια :( http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν έχει πεταχτεί κανά τάστο, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην μπορεί να κατέβει η χορδή. Τράβα την αλλού (αν θες πμ), αν βαριέσαι να την φτιάξεις μόνος σου.*** Όσο για αυτόν με τις esp, αν είναι αυτός που ψιλάζομαι (που είχε παλιά τις λεσπολ 1,5 και 2 μύρια...) δεν ανοίγω το στόμα μου, γιατί θα μπω και μέσα......... *** Βασικά τώρα που το σκέφτομαι αν την πας στον κουρμπή/rockcity/δήμου, μια χαρά δουλειά θα σου κάνουν "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2008 τελος καλο,ολα καλα...ανεβασα ολιγον το φλοιντ και κατεβασα τους μαγνητες γιατι τελικα τραβουσαν τις χορδες και κατεστρεφαν το intonation ..τωρα η μεγιστη διαφορα ειναι 0% με 1%... thanks guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση