jonisp1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 hi! έχω μια ibanez rg370dxl και θα ήθελα να μου πείτε εαν γίνετε να χαμηλώσω λίγο της χορδές να πάνε πιο κοντά στα ταστα δηλαδή. γιατι έπαιξα με μια κιθαρα ενος φιλου μου και ήταν πιο κοντα βόλευε καλύτερα εκείνη ομος δν είχε floid για πείτε.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?page=8 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 Στον οδηγό του SF μπορείς να ανατρέξεις για τα βασικά. Βέβαια, το Εdge τρέμολο είναι διαφορετικό κ πιθανώς να συνεχίσεις να έχεις απορία, οπότε ρώτα πιο συγκεκριμένα πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2008 δηλαδή για να της χαμηλώσω λίγο πρέπει να πειράξω το μπράτσο ? εγώ νόμιζα οτι είναι κάτι απο το τρέμολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jimis7 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Μην μπείς στην διαδικάσια να πειράξεις ξεχωριστά στην κάθε χορδή το ύψος,απλά ρύθμισε τις δυο πλαινές βίδες του τρέμολο και τα καντίνια σου να είναι λίγο πιο χαμηλά από τα μπάσσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 αυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 Ναι αυτες..... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonisp1 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 μπορει καποιος να μου πει πως "πειραζουμε" αυτες τις βιδες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2008 παιρνεις ενα αλενακι και τις βιδώνεις ή τις ξεβιδώνεις Βιδώνοντας χαμηλώνουν οι χορδές και ξεβιδώνοντας ψηλώνουν [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση