menelaos Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τι ζόρια τραβάτε ορισμένοι με τις απόψεις των υπολοίπων δε θα το καταλάβω ποτέ.... Δηλαδή όσοι ασχολούνται με μουσική πρέπει να ακούνε ή μεταλ ή έντεχνο ή τζαζ/μπλουζ ή κλασσική; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που μουσικά θεωρώ πολύ πιο ενδιαφέρον το μέσο κομμάτι του Φοίβου από το μέσο του Μαχαιρίτσα; Ή αυτό με κάνει ασόβαρο στην ενασχόλησή μου με τη μουσική; Και στην τελική ακόμα και να είμαι, το πρόβλημα πού ακριβώς βρίσκεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12AX7 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει, έχουν εκφραστεί ενδιαφέρουσες απόψεις σε αυτό το thread. Mερικές βέβαια είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά και τότε υπάρχει η ανάλογη αντίδραση. Πάρε παράδειγμα από το τελευταίο ποστ σου Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που μουσικά θεωρώ πολύ πιο ενδιαφέρον το μέσο κομμάτι του Φοίβου από το μέσο του Μαχαιρίτσα; Εκφράζεις μία ήπια άποψη και είναι δύσκολο να στην πέσει οποιοσδήποτε. Αν όμως έλεγες "Ο Φοίβος (ή ο Μαχαιρίτσας) είναι κεφάλαιο για την ελληνική μουσική, έχει συνθέσει κάμποσα διαμάντια και έτσι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς" τι θα περίμενες; ;D Παρεμπιπτόντως κι' εγω προτιμω Φοίβο από Μαχαιρίτσα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Αν πραγματικα θεωρεις αυτα τα τραγουδακια ανωτερα απο την ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ "Πετραδακι" (μουσικη:Καλδάρας Απόστολος,στιχοι:Παπαγιαννοπούλου Ευτυχία)τοτε τι να πω ....δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ελπις ... ::) Μη κανουμε ΑΣΤΕΙΕΣ συγκρισεις κολλοσων με ....παιδακια... Ισως πρεπει να επανεξετασεις το...γουστο σου.. ;D ;D Το γούστο μου αγαπητέ μου δεν το γνωρίζεις.Το ότι παραδέχομαι κάποια πράγματα που έγραψαν Ελληνες δημιουργοί δε σημαίνει ότι ακοούω μόνο αυτά.Κατά το πλήστον ακούω jazz,fusion (corea,keith jarett,michel camilo κ.α).Και όσων αφορά το hip hop ή rap ή όπως αλλιώς λέγεται ναι, όντως ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ.Κάποια έχουν πολύ ωραίο στίχο αλλά δεν είναι μουσική. Α!και μη το ξεχάσω ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ. Σ'αυτό το forum υπάρχει μια μανεία να λες πράσινο και οι άλλοι να νομίζουν ότι είσαι Παναθηναικός και ότι ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ.Να λες κόκκινο και να νομίζουν ότι είσαι ΟΣΦΠ και ότι ψηφίζεις ΚΚΕ. Ελοιπόν όχι κύριοι είμαι (Μ)ΠΑΟΚ και ΄ριχνω λευκό στις εκλογές ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ελοιπόν όχι κύριοι είμαι (Μ)ΠΑΟΚ και ΄ριχνω λευκό στις εκλογές ;D ;) ασχετο, ο μπαοκ τελευταία με τη λίλυ, έχει γίνει πολύ τρέντυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 ασχετο, ο μπαοκ τελευταία με τη λίλυ, έχει γίνει πολύ τρέντυ A μη νομίζεις εγώ συνηδισιακά και μόνο είμαι Παοκ, γενικά δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο δε μ'αρέσει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 michel camilo Να ελπίσω ότι ήσουν στο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ live του στο Μέγαρο ε;;; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 ninja μαυρη μουσικη με γκέτο κ βιωμα ειναι.Ακους τζάζ κ ενδεχομένως κ μπλουζ κ απορρίπτεις την χιπχοπ κουλτούρα? Ασε τη ροδα κ το γκομενακι στο κλαμπ.Αυτα τα χουμε κ μεις εδω.Ειναι τα ευκολα,γρήγορα,απλα, ψεκαστε σκουπιστε τα πιασαμε τα λεφτα μας κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι φίλε μου HΜΟΥΝ και αισθάνομαι πολύ τυχερός που είμουν στην Αθήνα εκείνες τις μέρες και μπόρεσα να πάω.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 ninja μαυρη μουσικη με γκέτο κ βιωμα ειναι.Ακους τζάζ κ ενδεχομένως κ μπλουζ κ απορρίπτεις την χιπχοπ κουλτούρα? Ασε τη ροδα κ το γκομενακι στο κλαμπ.Αυτα τα χουμε κ μεις εδω.Ειναι τα ευκολα,γρήγορα,απλα, ψεκαστε σκουπιστε τα πιασαμε τα λεφτα μας κτλ. Όχι trigga αγόρι μου δεν απορρίπτω την hip hop κουλτούρα απλώς δε μπορώ να την εντάξω στα είδη μουσικής.Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόση ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2008 Κατά το πλήστον ακούω jazz,fusion (corea,keith jarett,michel camilo κ.α). +1(Δεν ειμαι ο μονος κ....μενος με Camilo) Αν και την ημερα που επαιζε μολις ειχα γυρισει απο Αμστερνταμ και το εμαθα τελευταια στιγμη οτι επαιζε. >:( >:( >:( Παντως υπαρχουν και εκτος Ελλαδος τετοιοι διαχωρισμοι αλλα στεκουν καλυτερα, οπως πχ η rock με την art rock(progressive rock etc) που εμπαινε σε πιο αυτοσχεδιαστικα μονοπατια και ξεφευγε απο τις 3φωνες συγχορδιες και τα πεντατονικα solos. Οσον αφορα την συγχρονη ''εντεχνη'' μουσικη, θεωρω οτι πλην μερικων εξαιρεσεων (βλ Ιωαννιδης), οι υπολοιποι δεν ειναι ατεχνοι αλλα οχι και εντεχνοι.Υπαρχουν κομματια με ξεπερασμενες μελωδιες και αρμονιες ή απλα αδιαφορες.Νομιζω οτι ή δεν το έχουν ή φοβουνται να ξεπερασουν τα τετριμμενα οι Ελληνες καλλιτεχνες.Ταπεινη μου γνωμη... όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση