alderbody Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 10000 μπράβο alderbody! Όπως προστάγει η λαϊκή απαίτηση, ας γίνει άρθρο! Είναι κρίμα να χαθεί μέσα στον σωρό. Thanks gangsta' ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 ...είσαι τυχερός...εγώ αντιμετωπίζω τρομερά προβλήματα χημείας στα λούστρα ενώ είμαι στο παραπέντε να ολοκληρώσω. Ίσως η Αqua Combi Clou είναι λύση γιατί με τη πολυουρεθάνη 2 συστατικών είδα χθές τον ουρανό σφονδύλι...φαντάσου έχω 2 όργανα έτοιμα για λούστρα και έχω κολλήσει... χμμ... εσυ θες να "κλεισεις" καποιο χρωμα με clear ή να βαψεις απο την αρχη με clou? αν ειναι για το πρωτο πειραματισου σε scrapwood για να δεις αν "δενουν" τα δυο υλικα... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Tο πρόβλημά μου είναι τα UV μελάνια της εκτύπωσης που κάνουν κόντρα αντίδραση με το λούστρο...έχασα μια μάχη όχι και τον πόλεμο απλά είχα κανονίσει αύριο να βιδώνω-σετάρω και τώρα πάω 3 εβδομάδες πίσω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Tο πρόβλημά μου είναι τα UV μελάνια της εκτύπωσης που κάνουν κόντρα αντίδραση με το λούστρο...έχασα μια μάχη όχι και τον πόλεμο απλά είχα κανονίσει αύριο να βιδώνω-σετάρω και τώρα πάω 3 εβδομάδες πίσω... ίφ ουάνσ γιού ντόντ σαξίντ, τραϊ εν' τραϊ αγκέν... ;) ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις τη σωστη φορμουλα. you got a great thang goin' on in there... ;) τα 'παμε... 8) 8) 8) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Μήπως μπορούμε να κάνουμε το παρόν, "Άρθρο";;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Ναι συμφωνω και εγω να γινει αρθρο αφτο το θρεντ.... let there be light.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Γενικα ομως θελει αποφασιστικες κινησεις γιατι αν αργεις πολυ ...στεγνωνει και γινεται πιο "μαστιχωτή... ..... Το θεμα ειναι οτι πρεπει να πειραματιστω με τις θερμοκρασιες και τους χρονους εκθεσης γιατι το "κατωφλι" απο Polymerized T.O σε ...αχρηστη μαστιχα Τ.Ο ειναι σχετικα μικρο... Έχεις κάτι με..την μαστίχα??? ;D ;D Πολύ ωραίο το ποστ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. ...σχεδον ειχα ξεχασει οτι υπηρχε αυτο το ποστ. ;D Έχεις κάτι με..την μαστίχα??? ;D ;D ειμαι φαν των Χιου χωρις ζαχαρη ;) Παντως δεν βλεπω να γινεται αρθρο γιατι ειναι ακομα μια "αιρετικη" προταση. (Harilatρε, μη βαρας...;D) Αν υπηρχε DIY section, ισως "χωρουσε" πιο πολυ... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. ...σχεδον ειχα ξεχασει οτι υπηρχε αυτο το ποστ. ;D Αν υπηρχε DIY section, ισως "χωρουσε" πιο πολυ... Αποφάσισε....τι είσαι επιτέλους? Μπογιατζής ή ηλεκτρολόγος!!!! Συμφωνώ ότι πρέπει να κάνουμε DIY section, για να τα έχουμε συγκεντρωμένα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 .... Παντως δεν βλεπω να γινεται αρθρο γιατι ειναι ακομα μια "αιρετικη" προταση. (Harilatρε, μη βαρας...;D) ... Μα τι λες μωρε αλντερόσωμε?? ;D Αν υπηρχε DIY section, ισως "χωρουσε" πιο πολυ... Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να προτείνω τη δημιουργία DIY/κατασκευές στα άρθρα και να βάλουμε και αυτό εδώ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση