Superfunk Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Ποια τελε μπρατσα ειν' πιο πλατια και ποιες ειναι οι διαστασεις? αμερικαν, η MIM η ΜΙJ ? τις ξερεις να κερασεις? τα MIJ ,τα ΜΙΜ και τα παλια που η Φεντερ ματαβγαζει (RI) εχουν το radius το παλιο το πολυχρονεμενο το 7μισαρι το καλο που ολοι αγαπαμε νατγουϊτθι εχουν κλασσικο ενα και πεντε ογδοα (1 5/8") Β-neck το λεγανε οι παλιοι της Φεντερ οι μαστοροι στις νιες τσι αμερικανικες και στις deluxe τσι χλιδες (1 11/16") νατγουϊτθ βαζει τωρα η Φεντερ αυτο που ονομαζανε C-NECK και σπανιο ηταν της Φεντερ οι original οι μαγκες οι μαστοροι στην Σκουαϊερ την Αφφινιτυ Α-ΝΕCΚ βαζουν οι βλακες ( 1 3/8") και ειναι οντως πιο στενο κι απο τα Δερβενακια χαθηκε να 'βαζαν D-NECK (1 3/4") σαν του Στιβρεϊβονι?? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 επειδη τυχαινει να εχω και τις δυο χαviere και ξερο ψωμι αμεσως σε συστηνω. ο ηχος ειναι πιο ροκε αυτο δεν σε πειραζει σεταρισε την σωστα το μπρατσο σερνει καραβι. ... ολοι γιναμε φοιφοι η φοιβοι υπαρχει και σχετικο ...μικρο τεστ που εχω κανει. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Αν ψάχνεις ράντιους σωστό το σόλο για να ρίξεις τότε και στρώμα ειδικό θέλεις για να πηδήξεις. Κι αν εχω ράντιους κομπάουντ και στέϊνλες στηλ στα τάστα αφού αυτή δεν μ' αγαπά βράστα και πάλι βράστα (Ζητώ συγνώμη και επικαλούμαι την ποιητική άδεια για το "πηδήξεις" ;) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση