playloud Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δωσε ρε Ενοχε με το αβαταρ απο τους μεγιστους Accept... Ρε, τι τοχετε ριξει ολοι στο "στιχος και ο στιχος και το νοημα και το νοημα"? Δεν ακουει πια κανει μουσικη για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ?? (Κατω τα χερια απο τον Coverdale εεεε?) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Mα καλά τόση ώρα που ήσουν εσύ; >:( Παλεύουμε μόνοι μας τα νιάτα... ::) ;) :D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δεν πάμε να πιάσουμε καμιά κιθάρα και ν 'αφήσουμε τα πληκτρολόγια λεώ 'γω.... ::) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς για σένα έτυχε να έχω τρείς δίσκους των husker du και να είναι μια μπάντα που εκτιμώ πολύ για το πως εξέλιξε τον ήχο της και γενικά για τη μουσική που έπαιξε. Ευτυχώς για εσένα όμως... να τους ακούς συχνότερα... :) Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία στην κουβέντα αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτά που είπα σαφώς και είναι ψέμματα. Γιατί σαρκάζομαι ακριβώς αυτό το ηλίθιο τσουβάλιασμα αυτού που κάποιος κοντόφθαλμος αντιλαμβάνεται σα "μουσικό είδος" με όλα τα στερεότυπα που έχει στο μυαλό του γι' αυτό. Μισό λεπτό να βγάλω το pocket translator....λοιπόν... δεν έχει σημασία στη κουβέντα, αλλά το ξανασυζητάς... ευτυχώς αμέσως μετά μας λες τι όντως έχει σημασία επιβεβαιώνοντας ότι όντως λες ψέμματα... το οποίο όμως σου φαίνεται οκ διότι "σαρκάζομαι" (μάλλον ήθελες να γράψεις "σαρκάζω", διότι να "σαρκάζεσαι" με κάτι που έχω γράψει εγώ, δε γίνεται)... και γιατί παρακαλώ, διότι το ηλίθιο (άρα είμαι ηλίθιος) τσουβάλιασμα που κάποιος κοντόφθαλμος αντιλαμβάνεται σα μουσικό είδος με όλα τα στερεότυπα που έχει στο μυαλό του (ο ηλίθιος;) γι' αυτό. - Παράγραφος sponsored by Depon. Αν είχες πραγματική επαφή και με τα δύο ιδιώματα που αναφέραμε θα ήξερες ότι το αγγλικό punk της περιόδου είχε πολύ στενές ηχητικές και κοινωνιολογικές επαφές με το new wave of british heavy metal. Δεν τα "αναφέραμε", εγώ τα "ανέφερα". Για πες μας πως είναι αυτή η πραγματική επαφή; Mπορεί να μην εκτιμούσες και πολύ τις μπάντες που έπαιζαν nwobhm αλλά τουλάχιστον θα ήξερες πέντε πράματα πριν γίνεις βιαστικός. Πριν γίνω "βιαστικός"; Παράγραφος sponsored by Atarax. Φυσικά οι husker du δεν έχουν και τόση σχέση με εκείνο το punk καθώς απεχουν και χρονικά αλλά πατάνε και σε άλλα εδάφη μουσικά. Πάλι τους αναφέρεις όμως μπαγασάκο... κάτι θα ξέρεις εσύ... δε μπορεί.... Όμως τι σημασία έχει, Ουδεμία, πες στη γάτα σου να κατέβει από το πληκτρολόγιο... έτσι κι αλλιώς ούτε metal μπάντες όπως οι isis ή οι neurosis ή εκατοντάδες άλλες, έχουν σχέση με την κοντοπίθαρη άποψη σου για το "στυλιζαρισμένο μεταλ" αλλά παρολαυτά δεν θα έκανες τον κόπο να τις ξεχωρίσεις. Ότι δεν τον έκανα, δεν τον έκανα... το σωστό να λέγεται... Ωστόσο όλοι έχουν δικαίωμα στο να λένε τέτοια πράγματα. Όλοι; Ακόμη και εγώ; Ειδικά αν είναι δώδεκα χρονών, όπως είπα. Α, μάλιστα.... Λοιπόν, όσοι με ξέρουν περιμένουν τώρα να σε βάλω στη θέση σου, αλλά θα κάνω μία εξαίρεση και δε θα το κάνω. Πες και άλλα που να μην έχουν σημασία, να είναι ψέμματα κλπ. Θα τα διαβάσουμε... :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Ακόμη, μπορείς να μου εξηγήσεις τι δείχνει για σένα το ότι "...ο μέταλ τομέας καλά κραττεί..."? Τίποτε. Και ο τομέας "Ποπάκια" στα ελληνικά καλά κρατεί. Ο τομέας "Κλασσική" και "Τζάζ" είναι λίγο χλωμοί απ' ότι έχω προσέξει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δεν είναι στο χέρι μου να εξαερώνω όποιον είναι πολύ δήθεν και όποιον τα λεγόμενα του με προσβάλλουν...Αν μπορούσα πάντως,πίστεψε με,δεν θ άρχιζα με τους μεταλάδες. Ούτε εγώ. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 επειδη ειχαμε ενα ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟ flame , plz lock it!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Δεν πάμε να πιάσουμε καμιά κιθάρα και ν 'αφήσουμε τα πληκτρολόγια λεώ 'γω.... ::) +απειρο στη μουφα του μπαγαζάτορα.Παλι εκτροχιαστηκατε με τα μπετομέταλ.Τελικα ολοι ειστε στην μπριζα για μανουρόπιτα.Και στα λαιβ τα ιδια Τελικα τα οφ τόπικ θα ειναι κοκκινο με χαρακτηρα ιταλικο,8 μεγεθος και στραβωμενα σαν το μέταλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Three sons have I, and they ride by my side. The fierce, the black, and the wicked are their names We ride down my enemies on their half-hearted flight. No voice of mercy, no evangels of light. Mighty messengers, heathens rage Witness our coming, gods of the dead. I ride through the air, I laugh as I die With powers of evil, dark knowledge is mine. The ride of the wicked. The 1st sin was trust. Kill without warning - for blood now I lust. Strong winds - magic mist To Asgard the Valkyries fly High overhead - they carry the dead Where the blood of my enemy lies. Σφαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2008 Τα βλεπω ρε, τα βλεπω Κοιτατε παιδακια αυτο που ξερω εγω ειναι ενα.... (αντε δυο) Αμα καποιος δεν του ΚΑΘΕΤΑΙ το μεταλ και το ΚΑΘΕ μεταλ, τον παπα αναποδα να βαλεις δεν θα αλλαξει ποτε γνωμη. Για τον ενα η τον αλλο λογο, πολλα ατομα εχουν κολληματα. Κι εγω πιστευω οτι οι Manowar ειναι καραγκιοζηδες, αυτο ομως δεν με εμποδιζει να δω ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, και να γουσταρω τρελλα τα 3 (4) πρωτα αλμπουμ που ειναι ΟΡΟΣΗΜΟ για το μεταλ. ΤΙ με νοιαζει εμενα αμα ο αλλος φοραει προβια η dolce καμπανα? Κουμπαρο θα τον κανω η γαμπρο? Εμενα με νοιαζει αυτο που ακουω, και ναι, τα θεματα τους ηταν για τα μπαζα γιατι η θεματολογια που ασχολουνταν με τετοια καταπιανεται. Δηλαδη τι περιμενεις? Τον ηχο των Manowar και να μιλαει για ανεργιες και ενσημα? Ξενερα πρωτης Κι ο DIO που κατα ΓΕΝΙΚΗ ομολογια ειναι μια απο τις καλλιτερες φωνες που εχει περασει, κοιταει τον αουρανο να δει γαλαξιες και ουρανια τοξα και ψαχνει να βρει γιατι τον απελυσε ο Blackmore (δωσε ρε Richieeee). Tι να κανει δηλαδη? Να παρει τον Αυτια να του δωσει κανα ρεφρενακι? Σιγα... ΜΗΠΩΣ και ΠΟΛΛΕΣ απο τις (και καλα) αριστουργηματικες μπαντες της λεγομενης "ψυχεδελειας" για τα μπαζα δεν ηταν οι στιχοι. LSD και το ρουθουνι καψιμο.... Κι ο Hendrix τα ιδια εκανε πολλες φορες. Το θεμα ειναι να δεις ΠΕΡΑ απο αυτο. Δεν πα να μου λεει ο Kreator, σκοτωσ τον ετσι και γαμα τον δεινα? Ας τον να λεειειειειειει (που λεει και ο βαρδος). Δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ασπαζομαι κανενος την αποψη γιατι απλα εχω την δικη μου. Αμα ειναι ετσι να ακουμε μονο Θοδωρακη και "Ενα το χελιδονι". Εγω, προσωπικα μιλωντας, ακουω μουσικη ΚΥΡΙΩΣ (90%) για να διασκεδασω. Τωρα ΑΝ και ο στιχος λεει, καλως να λεει. Ολα καλα ειναι. Σαν τις ταινιες. Και οι κοινωνικες καλες, και οι τρομου, και οι φανταστικες και οι τσοντες. Δηλαδη φανταζεσαι να μη βλέπαμε τσοντες επειδη ειναι "σεξιστικου περιεχομενου"? Ε τι θα ειναι? Πολιτικου? Προτιμω να ακουω το Lady Of The Lake που ειναι φανταστικου περιεχομενου και το Stargazer παρα το ".....ψαρευεις ψαρια στα βουνα" του Λακη με τα κοντα σοσονια (ακουστε ρε παιδια τι εγραψε ο ανθρωπος και θεωρειται και καλλιτεχνης) Να, αυτα μωρε.... Δεν πάμε να πιάσουμε καμιά κιθάρα και ν 'αφήσουμε τα πληκτρολόγια λεώ 'γω.... Roll Eyes Κιθαρα πιανω σε μια ωρα απο τωρα αφου σε λιγο παω δουλειααααα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις