ninja Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Παιδιά βοήθεια.Λοιπόν αγόρασα το Logic (αφού το είχα πρώτα δοκιμάσει ''σπασμένο''), έκανα ένα format το mac mini μου, εγκατέστησα κανονικότατα το πρόγραμμα, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Ενώ δηλώνω κανονικά την κάρτα ήχου από το preferences του Logic, δεν βγαίνει ήχος. Έχω συνδέσει με midi το motif es για να το δουλέψω σαν master keyboard και να παίξω με τους ήχους του Logic αλλά τίποτα. Εν' τω μεταξύ όταν ανοίγω το main stage κάνει σαν ένα τζ-τζ-τζ-(σαν μετρονόμος), αν όμως ξαδηλώσω την κάρτα και δηλώσω ''built-in'' , σταματάει. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Ειδες τι παθαινεις για να το αγορασεις και να μην κατσεις με το "σπασμενο"?? :D (Πλακα κανω) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Σταματάει το τζ-τζ-τζ και παίζει κανονικά με την built in ή και πάλι δεν έχεις καθόλου ήχο? Με άλλα προγράμματα (π.χ. με το main stage) παίζει το keyboard σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Με την built-in σταματάει ο θόρυβος αλλά δεν παίζει το keyboard ούτε με το main stage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Τώρα ο θόρυβος δεν υπάρχει, αλλά συνεχίζω να μην έχω ήχο ούτε ένδειξη πληροφορίας από το midi key. Α! ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα ήχου είναι μια tascam us 122l. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Μετα το φορματ, εβαλες παλι τους drivers της καρτας? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Ναι και κατέβασα από το internet τους προσφατους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Κανένας :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Εγω θα εμενα στο σπασμενο αφου δεν ειχες προβλημα. Τι να πω εκτος απο τους drivers δεν ξερω τι αλλο... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Στο support γιατι δεν απευθυνεσαι?Στειλε κανα αρχειο με σφαλματα να δουνε τι παιζει.Πες του γενικα τι γινεται.Και δοκιμασε να δουλεψεις με το σπασμενο.Απεγκατεστησε το κανονικο κ βαλε παλι το μουφα-ιντερνετ προγραμμα.Πες κ δω τι γινεται μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση