Vredesbyrd Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 και γαμω τα live θα ειναι.. belphegor mordor enshadowed mortal torment dominate Οσο για immortal dimmu και satyricon γινε πιο σαφης... αυτες οι μπαντες εχουν αλλαξει αρκετα... Αν θες παλιο raw ηχο μια χαρα εισαι και με το boss απλα χωσε πολλα treble και κοψε μπασσα(με μπολικο gain) Αν θες τεχνικο ηχο dimmu δηλαδη απο Enthrone darkness triumphant και μετα παρε το Metal Master της Digitech η την kvlt πεταλιερα του abbath behringer x vamp... τωρα για satyricon και emperor δεν ειμαι σιγουρος αλλα και σε αυτους τα ιδια θα ισχυουν
trigga Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Εγω παντως (εκτος απο το οτι δε μ αρεσει η μουσικη) ΕΝΑ προβλημα ειχα παντα με αυτες τις μπαντες. ΠΟΤΕ δεν μπορουσα να διαβασω τα ονοματα στα ποστερ των συναυλιων και στα μπλουζακια. Μιλαμε για εμετιλα. Ουτε χιουμορ κανω Δειτε και μονοι σας http://img192.imagevenue.com/img.php?image=59205_Belphegor_live_122_247lo.jpg τωρα δε μου πεφτει λογος και ειμαι και πουρος αλλα μια και το φερε η κουβεντα Musicmaker στο πα κι αλλου, μονο με μενα θα μπορεσεις να κανεις μπαντα :D Μηπως να ξανασκευτω το θεμα "υπάρχει θεος" μπας κ σωθω απ τα τερατίκια?Ξυλο,μπουκαλια στα κεφαλια,stage dive κ μεταλ μπύρα της amstel το λαιβ ε?Να παρω τον παπου μου να ρθούμε?Καμμια πεντατονική με βιωμα θα χει ή παιζουν τα δικα τους τα παιδια?
jmone Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Μηπως να ξανασκευτω το θεμα "υπάρχει θεος" μπας κ σωθω απ τα τερατίκια?Ξυλο,μπουκαλια στα κεφαλια,stage dive κ μεταλ μπύρα της amstel το λαιβ ε?Να παρω τον παπου μου να ρθούμε?Καμμια πεντατονική με βιωμα θα χει ή παιζουν τα δικα τους τα παιδια? αυτό είναι thrash ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Ελα ελα θα εχει ξυλο,αλκοολ,αρκετα καρφια,αρκετους μαλλιαγκουρες,μποτες στο κεφαλι , stage diving με ανεγκεφαλους που φορανε παντου καρφια, headbaging. Δικα τους θα παιζουν τα παιδια οποτε θα γινει χαμος.Συνενοησου με το myspace των belphegor γιατι διοργανωνουν και μεταφορες για καπη για να μην ταλαιπορηται αδικα ο παπους σου , κριμα ειναι!! θα δινουν και δωρο κιθαρα jackson με τις υπογραφες τους τι αλλο θες??
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Για να παίξεις blackmetal δεν χρειάζεσαι ούτε εξωτικές κιθάρες, ούτε μπουτικ πετάλια, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ατελείωτο ΜΙΣΟΣ. LEGO people live in houses made of their own flesh.
sentientno6 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Καθώς και ατελείωτο Corpsepaint ;D ;D Α ναι, και ανάποδους σταυρούς/πεντάλφες καθώς ΚΑΙ πολλά καρφιά. (μακρύ μαλλί δεν το αναφέρω, είναι αυτονόητο)
bouzoukleri Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Επίσης απαραίτητο στοιχείο στο είδος παίζει και η πλήρης γνώση πόσες εκκλησίες κάηκαν, στη δεκαετία στη Νορβηγία, και πόσοι φόνοι ιδεολογικοί-θρησκευτικοί-γκομενικοί καταγράφηκαν. Πάντως κακά τα ψέματα δεν φτιάχνεις τον ήχο μόνος. Πρέπει να συμμετέχει όλο το γκρούπ στην καφρύλα.
boukas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Τζιτζικια βάλε με κομμένα μπάσα και ρίξε και ριβερμπ και θα 'σαι μια χαρά. Και για τούμπανα βάλε ταπεράκια! Τώρα που το σκέφτομαι στο amplitube metal βάζοντας τον peavey με κομένα τα μπάσα του και ολίγον ριβερμπ έβγαλα αρκετά πειστικό ήχο "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
fatalv Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 αυτό είναι thrash ;D έεετσιιι!!! ;) 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 με πολλα ριβερμπια πας και για dark funeral, σωστα??? αααααχχχχχ αυτοι οι Gorgoroth γιατι να μαλωνουν σαν κατινες τωρα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση