fotio Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά! Είμαι αρχάριος στην κιθάρα και θέλω να μάθω πώς να φτιάξω τον παγωμένο ήχο τών black metal του '90...Immortal,Dimmu Borgir,Emperor,Satyricon.... Πήρα μια Ltd MH-50,και περημένω να μου έρθει και το Metal zone της Boss(€69.29 απο DV247.com) Αν μπορείτε να μου προτείνετε πετάλια ή ό,τι άλλο θέλει γιατί δεν ξέρω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 απλά ξέχνα να παίζεις κιθάρα και δώσε λίγο gain that's all άντε bouka περιμένει το παιδί γαι λεπτομέρειες ;D ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotio Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Ναι αλλά αυτοί οι τύποι τι πετάλια κ μαγνήτες ή τι άλλο έχουν στις συναυλείες τους? (ο bouka είναι στο forum μεταλάς ? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 βασικά στα πρώτα στάδια του black metal ότι κιθάρα κουπί είχαν και ότι ενισχυτή έβρισκαν τον έβαζαν και μια χαρά live κάναμε ήταν η αντίδραση τους απέναντι στο death που κυρίευαι και γινόταν τεχνικό ο boukas είναι ένα black metalας του φόρουμ και αν έχεις καλή άποψη για τον fenriz και κράζεις τον μπούρζουμ μια χαρά θα τα πάτε ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 αν έχεις καλή άποψη για τον fenriz και κράζεις τον μπούρζουμ μια χαρά θα τα πάτε ;D αααα.... θα του αρέσει του Superfunk αυτό το, πώς το είπατε; black metal... Παίζουν τούρκοι μουσικοί... :o :D :P When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariostz Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Βρες ενα καλο ντραμερ ,ανεβασε το gain στην κιθαρα και κοψε τα μπασα. Τρολολολολολολολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotio Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Νομίζω ότι δεν είναι χιούμορ αυτό.....mscmkr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Εγω παντως (εκτος απο το οτι δε μ αρεσει η μουσικη) ΕΝΑ προβλημα ειχα παντα με αυτες τις μπαντες. ΠΟΤΕ δεν μπορουσα να διαβασω τα ονοματα στα ποστερ των συναυλιων και στα μπλουζακια. Μιλαμε για εμετιλα. Ουτε χιουμορ κανω Δειτε και μονοι σας http://img192.imagevenue.com/img.php?image=59205_Belphegor_live_122_247lo.jpg τωρα δε μου πεφτει λογος και ειμαι και πουρος αλλα μια και το φερε η κουβεντα Musicmaker στο πα κι αλλου, μονο με μενα θα μπορεσεις να κανεις μπαντα :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 ε μα αφού δεν μπορούσες να διαβάσεις τα λογότυπα καλά να πάθουν που δεν τους ακούς ;D ;D ;D ;D μη νομίζεις ότι μπορεί και κανείς να τα διαβάσει απλά δεν τους δίνεις σημασία ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 ......άλλωστε όλα ίδια είναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση