Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 εγω δεν εχω τετοιο προβλημα διοτι απο τοτε που πηρα ακριβη κιθαρα , εξασφαλισα και "καλη" πορτα στο δωματιο μου. ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 χαχααχαχαχα εχετε δικιο... μπα για τις τσοντες δεν φοβαμαι μην δει τευχη απο το παλιο περιοδικο forest η κανα dvd carpathian forest,profanatica,dark funeral και παθει τιποτα η γυναικα ;D ;D οσο για τις κιθαρες καπου πρεπει να τις τρυπωσω η να βαλω κατι μεσα στις θηκες ωστε να εξομαληνω τις πτωσεις! ακουω ιδεες :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 χαχααχαχαχα εχετε δικιο... μπα για τις τσοντες δεν φοβαμαι μην δει τευχη απο το παλιο περιοδικο forest η κανα dvd carpathian forest,profanatica,dark funeral και παθει τιποτα η γυναικα ;D ;D οσο για τις κιθαρες καπου πρεπει να τις τρυπωσω η να βαλω κατι μεσα στις θηκες ωστε να εξομαληνω τις πτωσεις! ακουω ιδεες :D Αυτά ρε είναι χειρότερα από τσόντες, σε ανάγουν αυτόματα σε κατηγορία υπερ-ανώμαλου άνδρα. Πες μου ότι φτύνεις και φωτιές, μόνο αυτό πες μου, τέλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Παντως πιο πολυ απο υγρασιες και υγραντηρες και λιπαντικα και δονητες το πιο χρησιμο ειναι να προφυλαξεις τις κιθαρες απο την ΜΑΝΑ σου. Τις συντριπτικα περισσοτερες φορες οι μαναδες ειναι οι χειροτεροι εχθροι των οργανων "Να αγορι μου, λιγο να συμμαζεψω το δωματιο σου ηθελα και "κατα λαθος" εσπασε. Μα απο τι ειναι πια και σπανε τοσο ευκολα? Εγω η αμοιρη ενα "ετσι" εκανα. Παρεπιπτοντως βρηκα και τις τσοντες που εψαχνες" :D :) Σα να ακουω τη μανα μου (παλιες καλες εποχες!) καθε φορα που ακουγα το "μπαμ" κ ειχε ριξει την κιθαρα κατω... Ας μην αναφερω πως απ'το δισκαλο αρμονιο λειπουν πληκτρα! :-X Υ.Γ.Τσοντες δεν ειχα ποτε για να βρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Υ.Γ.Τσοντες δεν ειχα ποτε για να βρει... Και πως την εβγαζες ρε?Με φαγάνες κ αυτοκινητακια matchbox? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Και πως την εβγαζες ρε?Με φαγάνες κ αυτοκινητακια matchbox? :P Ασε φιλε τριγγα, εγω το ανακαλυψα τοοοοσο αργα που δεν χρειαστηκα ποτε τσοντες! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Ασε φιλε τριγγα, εγω το ανακαλυψα τοοοοσο αργα που δεν χρειαστηκα ποτε τσοντες! ;D Δεν πειραζει, οτι ανακαλυπτει ο ανθρωπος καλο ειναι ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Δεν πειραζει, οτι ανακαλυπτει ο ανθρωπος καλο ειναι ;) :-[ (ααααα κ μην κανεις αλλο ποστ!!!!!!!!!!! εχεις 666 :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 A, ok supeeeer (Ωχ, μολις την πατησα) :-\ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 A, ok supeeeer (Ωχ, μολις την πατησα) :-\ [move][glow=red,2,300]:o BΛΑΚΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :P [/glow][/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση