evris Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Να το θεσω ως εξης: Αν αφηνα απεξω ολα τα "υποκειμενικα" χαρακτηριστικα οπως: η εμφανιση της κιθαρας, το ειδος της μουσικης που θελεις να παιξεις, το ηχοχρωμα που σε ενδιαφερει, το αν σε βολευει η οχι η Χ ταστιερα, η Υ κλιμακα, τα Ζ ταστα, το Ω φινιρισμα, το Α παχος, το Β φαρδος μπρατσου, το αν δε σε νοιαζει αν ερχεται με μονους, διπλους, δυο , τρεις η εναν, το hype της μαρκας, η μεταπωλητικη αξια, το κιθαριστικο σου επιπεδο, στυλιστικα ζητηματα κλπ και εκφραζα μια γνωμη που αφορουσε μονο στο αν καποιες μαρκες φημολογειται οτι προσφερουν "τεχνικα" καλα μοντελα (καλο φινιρισμα, προσεγμενο δεσιμο, εφαρμογη, ταστα που δεν εξεχουν, αντοχη κλπ) σε λογικη/φτηνη τιμη για τα "αντικειμενικα" χαρακτηριστικα τους, τοτε ισως να επρεπε να δοκιμασεις μερικα μοντελα της Cort... My love for you is ticking clock, Berserker
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 πάμε πάλι από την αρχή: 1)μάτι: ΞΑΝΑΛΕΩ οτι ΔΕΝ θέλω να πάρω κιθάρα. Μπορεί μια κιθάρα εμένα φατσικά να μου φαινεται τέλεια, κ σενα σκατά. 2)ενισχυτής: μιλάμε πάντα για την περίπτωση που κρατάμε τον ίδιο ενισχυτή και αλλάζουμε όργανο. μου φαίνεται ότι εσύ γενικεύεις τις ερωτήσεις μου. 3)εννοώ να εκμεταλλευτούν την αίσθηση που έχω για την κιθάρα για να μου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. (επιτέλους μ'αυτήν την ασάφεια, το πες, το ξανάπες, 100 διευκρινήσεις έχω δώσει, καταλαβαίνεις τι ρωτάω.) Να το θεσω ως εξης: Αν αφηνα απεξω ολα τα "υποκειμενικα" χαρακτηριστικα οπως: η εμφανιση της κιθαρας, το ειδος της μουσικης που θελεις να παιξεις, το ηχοχρωμα που σε ενδιαφερει, το αν σε βολευει η οχι η Χ ταστιερα, η Υ κλιμακα, τα Ζ ταστα, το Ω φινιρισμα, το Α παχος, το Β φαρδος μπρατσου, το αν δε σε νοιαζει αν ερχεται με μονους, διπλους, δυο , τρεις η εναν, το hype της μαρκας, η μεταπωλητικη αξια, το κιθαριστικο σου επιπεδο, στυλιστικα ζητηματα κλπ και εκφραζα μια γνωμη που αφορουσε μονο στο αν καποιες μαρκες φημολογειται οτι προσφερουν "τεχνικα" καλα μοντελα (καλο φινιρισμα, προσεγμενο δεσιμο, εφαρμογη, ταστα που δεν εξεχουν, αντοχη κλπ) σε λογικη/φτηνη τιμη για τα "αντικειμενικα" χαρακτηριστικα τους, τοτε ισως να επρεπε να δοκιμασεις μερικα μοντελα της Cort... Μια τέτοια απάντηση τόσο δύσκολο είναι να έχω; thnx ρε evris με ξελασπώνεις.. ;) μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ
evris Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Μια τέτοια απάντηση τόσο δύσκολο είναι να έχω; thnx ρε elvis με ξελασπώνεις.. ;) 1) evris (not elvis the pelvis) 2) και κοιτα και τις samick. Απιστευτα τεραστια εταιρια και αυτη. Στα εργοστασια της cort και της samick κατασκευζονται (φασοναδικα) παρα πολλα μοντελα για τους υπολοιπους επωνυμους ... (δεν θυμαμαι ποσοστο, παντως κατι τεραστιο παραγεται εκει... κατι του στυλ 10% ? 30% ? 50% ? της συνολικης παγκοσμιας παραγωγης κιθαρων). My love for you is ticking clock, Berserker
odis13 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Aν δε κάνω λάθος η cort μόνη της παραγει το 30% των ενχορδων οργάνων παγκοσμίως.Μαζί αμα τις βάλεις παίζει να είναι και πάνω απο 50 %
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 ωχ χίλια σόρρυ για το όνομα, λάθος κεκτημένης ταχύτητας! :o τώρα για τη samick ρε συ δε ξέρω, ακόμα και πιάνα με ουρά έχω δει..γενικότερα δε μπορω να εμπιστευθώ μια εταιρεία που ασχολείται με περισσότερους από έναν τομείς.. για να καταλάβεις σε κάποια φάση βρέθηκα(ούτε κ γώ κατάλαβα πως) με πληκτρα-κιθάρα-μηχανή-φουσκωτό yamaha! ;D ;D μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Αντε να σε βοηθησω και εγω ΝΑΙ λοιπον με 500-600 ευρω μπορεις να παρεις ΔΥΟ εκδοσεις των πλεον δημοφιλων και πολυχρησιμοποιημενων ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ κιθαρων που φτιαχτηκαν ποτε, που δεν εχουν να ζηλεψουν ΤΙΠΟΤΑ απο αλλες εκδοσεις των ιδιων κιθαρων που κανουν 3-4 φορες παραπανω, ειναι αυτες http://www.thomann.de/gr/fender_classic_player_baja_tele_vb.htm http://www.thomann.de/gr/fender_60s_classic_player_strat_rw3sb.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Τέλος πάντων το ερώτημά μου λύθηκε, συνεπώς μπορεί να βρεθεί σωστή κιθάρα σαυτά τα λεφτά και απόσο βλέπω είναι και πολλές...οπότε συνεχίζουμε off-topic! ;D Superfunk θα γούσταρα πολύ μια strat, αλλά με χαλάει λίγο στο σχήμα (είμαι και μικρος βλέπεις ακόμα ;D) μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Superfunk θα γούσταρα πολύ μια strat, αλλά με χαλάει λίγο στο σχήμα (είμαι και μικρος βλέπεις ακόμα Grin) ε,οταν μεγαλωσεις θα σου αρεσει οπως αρεσει στα... 50 εκατομμυρια κιθαριστες που την χρησιμοποιουν..... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 ναι, το ξέρω από τώρα, μ'αρέσει, αλλά προτιμώ να μπανίζω ποζεράδικες rhandy rhoads v! ;D ;D μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ
manosx Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Αν ενώσουμε όλα τα post το συμπέρασμα είναι αυτό: http://www.thomann.de/gr/cort_vx_4v_bk.htm ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση