menelaos Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Επιτέλους έκανα την παραγγελία!!! :) Το περιμένω μέσα σε κανα μήνα.............. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 morcheeba?Βγαλανε σιντι με ενισχυτή μαζι?Δεν καταλαβαίνω ο γήινος για πες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?topic=158329.0 http://en.wikipedia.org/wiki/Charango www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 μαϊστα μιστερ γουγλελκάβλντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ;D ;D ;D Πραγματικά ο τύπος έκανε εξαιρετική δουλειά!!! Φανταστικός ήχος, πολύ ισορροπημένος, τρελό sustain, εκπληκτική ένταση.... δεν έχω λόγια, ΑΨΟΓΟ!!! Πραγματικά άξιζε και με το παραπάνω τα 500€ (το όργανο έκανε 400, 35 τα μεταφορικά, 50 μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σκληρή θήκη και 15 του έστειλα για να μου πάρει μερικές extra χορδές)!!!! Το όλο packaging ήταν επίσης εκπληκτικό, έπρεπε να πέσει ολόκληρο container πάνω του για να πάθει κάτι. Η μόνη μούφα είναι που έπρεπε να του στείλω λεφτά με moneygram ή western union, γιατί δεν έχει paypal και δε δέχεται money transfer, οπότε έσκασα 30€ κερατιάτικα, και ταλαιπωρήθηκα και 100 ώρες στις τράπεζες >:( Όποιος θέλει κάτι σε παραδοσιακά νοτιοαμερικάνικα όργανα......... εδώ: www.charangos.com.ar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Πού είναι τα clips οέο? ME ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ :):):) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Thaaaaaank you!! ;D ;D Τα clips θα ανέβουν, αλλά κάτσε πρώτα να μάθω λίγο τι γίνεται γιατί έχει άκυρο κούρδισμα ρε συ, G-C-E-A-E οπότε.... ;D Άσε που έχω τρελαθεί και στο κούρδισμα! 10 χορδές!! :-\ :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 ωραιο οργανακι! βγαινει και σε ...bolt on? ;D αναμενω κι εγω κλιψ γιατι εχω μεγαλη περιεργεια πως ακουγεται. με 'γεια! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 Aντε μεγειες...και αν τα βρεις σκουρα οικονομικα, βαζεις el condor pasa midi backing track, φτερα στο κεφαλι, μπουφαν με κροσια, βγαινεις στην Ερμου και βγαζεις τα προς το ζειν. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2008 χαχαχαχαχα, το ψήνω!!!! ;D ;D ;D Ναι παιδιά, θα ανεβάσω κάτι απλό σε clip asap, αλλά μην περιμένετε τίποτα φοβερό γιατί όπως είπα..... damn tuning :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση