gpiad Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 ξερει κανενα παιδακι να μας πει οταν κατεβαζεις ενα torrent και για καποιο λογο σκασει το προγραμμα μετα να 'ρχισει απο κει που σταματησε? για οσους πουν οτι γινεται αυτοματα ,συμφωνοι αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που ξεκιναει απο την αρχη η κανει check να δει ποσα bytes εχουν κατεβει.. το check πως μπορω να το κανω υπαρχει επιλογη?ειχα κατεβασει γυρω στα 20% απο τα 60GB και δεν μπορω να περιμενω παλι απο την αρχη....Help ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Tο check το κάνει μόνο αν κλείσει απρόσμενα το πρόγραμμα. Να το κλείνεις πάντα κανονικά και όμορφα και καλό θα είναι πριν κλείσεις/επανεκκινήσεις τον υπολογιστή να το κλείνεις χειροκίνητα. Δεν νομίζω να απενεργοποιείται η λειτουργία. Για να το κάνει και να μην μπορείς να το προσπεράσεις μάλλον θα είναι απαραίτητο. 60gb ε? Το καλό που σου θέλω να είναι ultra-mega pack open source προγραμμάτων γιατί αλλιώς θα σου δαγκώσουν τη μυτόγκα. ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 ασε και επεσα στην περιπτωση ειχα κατεβασει Update για xp και ειχα φυγει οταν εκανε Install ,και μου εκανε αυτο restart και φυσικα εσκισε οτι .exe ετρεχε οποτε πακετωθηκα στο ετσι με το torrent... βασικα trance κατεβαζω και ειναι Mp3 με ολα τα episodes απο van buuren απο τοτε που εκανε radio και καταλαβαινεις...ηδη περιμενα δυο μηνες για να φτασει εκει που ειχε φτασει ειναι και η συνδεση μου αθλια δεν την παλέυω φιλε...τεσπα κουραγιο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 60gb ε? Το καλό που σου θέλω να είναι ultra-mega pack open source προγραμμάτων γιατί αλλιώς θα σου δαγκώσουν τη μυτόγκα. ;D Σωστά το σκέφτηκε ο συνάδελφος Λάμπρος... :) Παρακαλώ να μείνουμε στα σωστά μας, just in case ομιλώ, σας μερσώ! 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 ασε και επεσα στην περιπτωση ειχα κατεβασει Update για xp και ειχα φυγει οταν εκανε Install ,και μου εκανε αυτο restart και φυσικα εσκισε οτι .exe ετρεχε οποτε πακετωθηκα στο ετσι με το torrent... βασικα[move]θελει κ ενα ναπούμι εδω[/move] trance κατεβαζω και ειναι Mp3 με ολα τα episodes απο van buuren απο τοτε που εκανε radio και καταλαβαινεις...ηδη περιμενα δυο μηνες για να φτασει εκει που ειχε φτασει ειναι και η συνδεση μου αθλια δεν την παλέυω φιλε...τεσπα κουραγιο :P Καλη 80λα.Αξιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Το καλό που σου θέλω να είναι ultra-mega pack open source προγραμμάτων γιατί αλλιώς θα σου δαγκώσουν τη μυτόγκα. ;D Τι είναι το "ultra-mega pack open source"; Γιατί θα του δαγκώσουν τη μυτόγκα; sorry που είμαι λίγο άσχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 υπερ-μεγαλο πακετο ανοιχτου κωδικα ρε συ. Το αλλο ειναι μεταφορα για το τι θα παθει αν λυθει ο σκυλος. Τωρα βοήθησα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Εδω μεσα φιλε medium δεν προωθειται το (παρανομο) κατεβασμα, λογω νομικων λεπτομερειων κλπ και αλλα τετοια, αγιος ο Θεος, βοηθεια μας. Αμην (το πα) :D Τριγγα γ@μει το αγγλεζικο γλεπω. Εχεις κι εσυ βιωματα μου φαινεται :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2008 λοιπον βρηκα μια πατεντα και επαιξε στο προβλημα,μιας και δεν εχει επιλογη για check αφηνεις λιγο να φορτωσει 0,1% πχ και μετα πας στον taskmanager των windows και σκας το προγραμμα(torrent),οταν το ξαναανοιξεις το προγραμμα σου κανει check οτι ειχες κατεβασει οποτε σου συμπληρωνει απο την αρχη οτι ειχες χασει..(να πουμι!) :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση