Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ειχα παιξει με behringer σαν αυτον που λετε. Sorry παιδες αλλα ειναι για το peos! Ακουγεται σαν ενισχυτης κιθαρας πιο πολυ παρα μπασου. Παντως κι εγω ειμαι υπερ του 15 + 2Χ10. Εγω εχω εναν (Κ)Laney Combo 100 watt με 15αρι που του εχω βαλει κι ενα μπασοκαμπινο 2Χ10 (+κορνα) της πλακας (Harley Benton - super για τα λεφτα του) και τουλαχιστον σε προβα με 9μελη μπαντα ακουω μια χαρα...

Δημοσιευμένο

Εχω μπερδευτει λιγο! Καταρχην αποκλειω καθε περιπτωση Behringer kai Harley.

Βασικα ψαχνω κατι που να πλησιαζει εστω και λιγο τον ηχο των EBS που ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω ακουσει απο ενισχυτη μπασου με το δικο μου μπασο.

Ξερω οτι τα ωραια γουστα πληρωνονται αλλα τουλαχιστον να παρω κατι αξιοπρεπες με τα 700 ευρουλακια. Και πανω απο ολα εναν ενισχυτη που στις υψηλες εντασεις να μην παραμορφωνει τον ηχο

Δημοσιευμένο

Λοιπόν, γράψε λάθος ::). Οι combo της Ampeg τώρα δεν είναι όπως ..τότε, γιατί και δεύτερη έξοδο για πρόσθετη καμπίνα δεν έχουν, αλλά και σε λιγότερα watt βγαίνουν. Sorry!

Γιαυτό, αν ήμουν στη θέση σου και βλέποντας ότι θες σώνει και καλά 4Χ10  ;D, θα έπαιρνα αυτόν τον συνδυασμό:

http://www.thomann.de/gr/prod_cbundle_407.html?gk=gibahetr&cbcid=2619&art=67979

Την κεφαλή δεν την γνωρίζω αλλά εμπιστεύομαι την warwick και βλέπω και κάποιες λεπτομέρειες όπως switchcraft βύσματα κλπ.

Με λίγα λόγια θα έχεις 500watt στο κεφάλι  ;D σε 600άρι ηχείο, οπότε θα έχεις άπλετο γκάζι, καθαρό και ποιοτικότατο. Πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις 100 πάνω και να τα τσιμπήσεις. ;)

Δημοσιευμένο

Λοιπόν, γράψε λάθος ::). Οι combo της Ampeg τώρα δεν είναι όπως ..τότε, γιατί και δεύτερη έξοδο για πρόσθετη καμπίνα δεν έχουν, αλλά και σε λιγότερα watt βγαίνουν. Sorry!

Γιαυτό, αν ήμουν στη θέση σου και βλέποντας ότι θες σώνει και καλά 4Χ10  ;D, θα έπαιρνα αυτόν τον συνδυασμό:

http://www.thomann.de/gr/prod_cbundle_407.html?gk=gibahetr&cbcid=2619&art=67979

Την κεφαλή δεν την γνωρίζω αλλά εμπιστεύομαι την warwick και βλέπω και κάποιες λεπτομέρειες όπως switchcraft βύσματα κλπ.

Με λίγα λόγια θα έχεις 500watt στο κεφάλι  ;D σε 600άρι ηχείο, οπότε θα έχεις άπλετο γκάζι, καθαρό και ποιοτικότατο. Πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις 100 πάνω και να τα τσιμπήσεις. ;)

Kαλοοοο!!! Νουμερο 1 επιλογη απ οτι φαινεται!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...