Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το δεξί πόδι στη μπότα

fleamail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον τελευταίο καιρό μελετάω πολύ παίζοντας playalong κυρίως σε funk και deep funk κομμάτια και παράλληλα ασχολούμαι με διάφορα rudiments από τα πολύ ενδιαφέροντα που μάζεψε ο sentientno6 και τα video που πόσταρε ο chembeast.

To πρόβλημα μου είναι ότι ενώ έχω δει εντυπωσιακή βελτίωση στα χέρια νιώθω πως το δεξί μου πόδι μένει πίσω. Δηλαδή κουράζεται πιο εύκολα και δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλω να κάνω. Τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ, στον λίγο καιρό που παίζω να είχα πρόβλημα στο δεξί πόδι.... ίσως γιατί όταν ξεκινούσα αφιέρωνα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου σε beats πολλά απο τα οποία ήταν απαιτητικά τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια (τουλάχιστον για έναν αρχάριο). Ίσως να δοκίμαζες και εσύ κάτι τέτοιο.

Επίσης αν θέλεις δοκίμασε αυτό: http://www.billrotelladrumbeatings.com/lefthand.gif, στο δεξί σου πόδι. (δλδ όπου έχει L παίζε το δεξί σου πόδι και όπου έχει R παίζε κάποιο απο τα χέρια σου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου