kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Βομβαρδίζοντας την στρατόσφαιρα με ραδιοκύματα, τα σύννεφα δεν βρέχουν. Υπάρχει κάποια έγκυρη πηγή για αυτό; Θέλω να πω ότι το κλίμα της αφρικής είναι αυτό: σπάνια βρέχει και όταν το κάνει πλυμμηρίζουν τα πάντα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Καλά ρε άτομα, ανοίγω θρεντ να δω "Πως θα ξεκινήσω να παίζω με γκρουπ" και βρίσκω φωτός παιδιών που ούτε καν διανοούμαστε να καταλάβουμε τι περνάνε...για να στηρίξετε μια οποιαδήποτε επιχειρηματολογία; Πάτε καλά; Ντροπή... Mods μαζεύτε λίγο το θρεντ πλίζ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12AX7 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Προφανώς δεν μπορείς να αντιληφθείς την Κοσμική Νομοτέλεια (= το σύνολο – πλέγμα των νόμων ως Έναν). Ας είμαστε προσεκτικοί πριν "βαφτίσουμε" ως μέτρια ευφυολογήματα ότι δεν αντιλαμβανόμεθα. Aυτό που αναφέρεις ως κοσμική νομοτέλεια και ο harilatron ως μέτριο ευφυολόγημα, κατά τη δική μου άποψη αποτελεί ένα μύθο ηθικού περιεχομένου που επανεμφανίζεται στη ροή της ιστορίας πότε ως υβρις - νέμεσις, πότε ως θεία δίκη ή επιβράβευση στη βασιλεία των ουρανών κάθε θρησκείας και πότε ως συνομωσία του σύμπαντος σε υπερτιμημένες λογοτεχνικές βλακείες. Στην εποχή μας πια, ο ώριμος άντρας (ή γυναίκα) που έχει στοιχειώδεις ικανότητες κοινωνικής παρατήρησης αντιλαμβάνεται πως τέτοια κοσμική νομοτέλεια απλά δεν υπάρχει. Ορισμένοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει, άλλοι παίρνουν περισσοτερα από αυτά που τους αξίζουν και άλλοι λιγότερα. Επίσης ορισμένοι τιμωρούνται όπως τους αξίζει, ενώ κάποιοι άλλοι την σκαπουλάρουν μια ζωή. Πολύ θα ήθελα να ισχύουν τα όσα υποστηρίζεις περί κοσμικής νομοτέλειας, αλλά οι κοινωνικές μου εμπειρίες μου λένε άλλα. Βέβαια είμαι μόνο 32 ετών και μπορεί να μην έχω αντιληφθεί καλά. Αν είσαι 80 ετών και πάνω και έχεις αντιληφθεί κάτι διαφορετικό, ελπίζω να μοιραστείς αυτή τη σοφία με εμπεριστατωμένο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Καλά ρε άτομα, ανοίγω θρεντ να δω "Πως θα ξεκινήσω να παίζω με γκρουπ" και βρίσκω φωτός παιδιών που ούτε καν διανοούμαστε να καταλάβουμε τι περνάνε...για να στηρίξετε μια οποιαδήποτε επιχειρηματολογία; Πάτε καλά; Ντροπή... Mods μαζεύτε λίγο το θρεντ πλίζ. Τουλάχιστον, την επιχειρηματολογία την διάβασες; Και δεν βλέπω πουθενά ντροπή. Τις απόψεις μας λέμε. Μάλλον δεν αντέχεις την σκληρή αλήθεια ... ::) ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Στην εποχή μας πια, ο ώριμος άντρας (ή γυναίκα) που έχει στοιχειώδεις ικανότητες κοινωνικής παρατήρησης αντιλαμβάνεται πως τέτοια κοσμική νομοτέλεια απλά δεν υπάρχει. Πώς το καταλαβαίνουν δηλαδή; ::) Μπορείς να μου το εξηγήσεις, να το αναπτύξεις λίγο; Ορισμένοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει, άλλοι παίρνουν περισσοτερα από αυτά που τους αξίζουν και άλλοι λιγότερα. Πώς το έκρινες εσύ αυτό; ??? Πώς το εκδίκασες δηλαδή; ::) Για δώσε ένα παράδειγμα να σε καταλάβω. Επίσης ορισμένοι τιμωρούνται όπως τους αξίζει, ενώ κάποιοι άλλοι την σκαπουλάρουν μια ζωή. Αυτοί που την σκαπουλάρουν μια ζωή, θα έχουν τον τρόπο τους, για τον οποίο μόχθησαν, ενέργησαν, πόνεσαν … Νομίζεις πως την σκαπουλάρουν μια ζωή κατά τύχη; ??? Τιμωρούνται βάση του ανθρωπίνου νόμου. Ο φυσικός νόμος "τιμωρεί" τον αδύναμο και τον βλάκα. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Πολύ θα ήθελα να ισχύουν τα όσα υποστηρίζεις περί κοσμικής νομοτέλειας, αλλά οι κοινωνικές μου εμπειρίες μου λένε άλλα. Βέβαια είμαι μόνο 32 ετών και μπορεί να μην έχω αντιληφθεί καλά. Αν είσαι 80 ετών και πάνω και έχεις αντιληφθεί κάτι διαφορετικό, ελπίζω να μοιραστείς αυτή τη σοφία με εμπεριστατωμένο τρόπο. Είμαι 43 ετών και δεν νομίζω να διαθέτω καμία σοφία. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Βομβαρδίζοντας την στρατόσφαιρα με ραδιοκύματα, τα σύννεφα δεν βρέχουν. Mολις μου επεσε το IQ 8 μοναδες. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Εγώ έκαψα μητρική, αλλά επιμένω. Υπάρχουν ραδιοκύματα που, όταν βομβαρδίζουμε τα σύννεφα με αυτά, τα σύννεφα αλλάζουν συμπεριφορά ως προς το βρέχειν; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Τουλάχιστον, την επιχειρηματολογία την διάβασες; Και δεν βλέπω πουθενά ντροπή. Τις απόψεις μας λέμε. Μάλλον δεν αντέχεις την σκληρή αλήθεια ... ::) Ιχνηλάτη το'χεις παρακάνει. Regards Εγώ έκαψα μητρική, αλλά επιμένω. Υπάρχουν ραδιοκύματα που, όταν βομβαρδίζουμε τα σύννεφα με αυτά, τα σύννεφα αλλάζουν συμπεριφορά ως προς το βρέχειν; Επιστημονική παραπληροφόρηση. Απλά τους φοράνε extra slipad για την ακράτεια. Εγγυημένα πράματα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 συχνα τα συννεφα βρεχουν απο ψυχογενεις παραγοντες.Αλλοτε μπορει να φταιει μια αποτομη αλλαγη περιβαλλοντος,η μοναξια,οι συνθηκες του σχολειου.Πρεπει να προσεγγισουμε τα συννεφα και να τα καταλαβουμε.Ο βομβαρδισμος με ραδιοκυματα συνισταται ως η υστατη λυση.Σε περιπτωσεις που τα συννεφα βρεχουν απο ερωτικη απογοητευση ,ενδεικνυται βομβαρδισμος με ραδιο-Βερόνικα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση