Προς το περιεχόμενο

Πως θα ξεκινήσω να παίζω με γκρούπ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να σοβαρευτουμε κι ολας...

Ειναι πολυ ευκολο να βρει γκρουπ,δυσκολο ειναι να βρεις ενα γκρουπ το οποιο να εχει καποιο μελλον και ακομα δυσκολοτερο ειναι να βρεις γκρουπ μεσα στο οποιο να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

Γιατι αν δεν περνας καλα ανθρακες ο θησαυρος.

Ξεκινα απαντωντας σε μια απο τις εκατονταδες αγγελιες που ζηταν μουσικους (τα πληκτρα που παιζεις ειναι ετσι κι αλλοιως περιζητητα)

Μη ψαρωνεις καθολου επειδη δεν εχεις ξαναπαιξει,αν ξερεις τις βασικες συγχορδιες και εισαι συνεργασιμη θα εισαι οκ,τα πληκτρα ετσι κι αλλοιως στα περισσοτερα γκρουπ εχουν υποστηρικτικο ρολο (δεν μας ειπες τι ΜΟΥΣΙΚΗ θες να παιξεις που ειναι και το σπουδαιοτερο)

Πανω απο ολα μη ξεχνας οτι σημαντικοτερο και απο τις μουσικες σου γνωσεις ειναι να εισαι σοβαρη και επαγγελματιας σε ολα σου (συμπεριφορα,να εισαι παντα στην ωρα σου) ακομα κι αν το γκρουπ ειναι ερασιτεχνικο.

Προσωπικα υστερα απο 20 χρονια ενασχολησης με το ...αθλημα τη σοβαροτητα ενος μουσικου την κρινω απο ΕΝΑ και μονο πραγμα: ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ. ;) 

+1000000000

Αυτό ήθελα να πω κι εγώ.Το ότι παίζει η κοπέλα δίσκαλο δε σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να παίξει jazz. Απλώς τα ''προιστορικής αντίληψης ωδεία'' που έχουμε την τιμή να έχουμε στη χώρα μας αυτά διδάσκουν και δίνουν ''βεβαιώσεις''. Φίλε μου yameth μ'αρέσουν και μένα πολύ τα hammond και τα rhodes αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα keys δεν είναι σαν την κιθάρα, εξελίσσονται καθημερινά και μπορείς να βρεις κλάσεις ανώτερους ήχους στα σημερινά synth από εκείνα τα hammond.

A! αυτό με την αργοπορεία με τις πρόβες που είπε ο SF να το προσέξεις πολύ. Έχει απόλυτο δίκιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 182
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ειναι πολυ ευκολο να βρει γκρουπ,δυσκολο ειναι να βρεις ενα γκρουπ το οποιο να εχει καποιο μελλον και ακομα δυσκολοτερο ειναι να βρεις γκρουπ μεσα στο οποιο να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.

Πανω απο ολα μη ξεχνας οτι σημαντικοτερο και απο τις μουσικες σου γνωσεις ειναι να εισαι σοβαρη και επαγγελματιας σε ολα σου (συμπεριφορα,να εισαι παντα στην ωρα σου) ακομα κι αν το γκρουπ ειναι ερασιτεχνικο.

τα είπες ΟΛΑ!!!  ;)

...Saw my reflection and cried...

...τη σοβαροτητα ενος μουσικου την κρινω απο ΕΝΑ και μονο πραγμα: ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ. ;) 

ετσι,πες τα ρε funk 8 χρονια εχω φαει τα λυσακα μου να μαζευω τον καθε ψυχακια....

Στο μπάσο και στα αρκουδοφωνητικά, the one and only, HA-RI-LA-TRONNNNNNNN!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jsULJpOczdc

(εγκαταλείπω την προσπάθεια, είστε όλοι μπαοκτσήδες και ναρκωτικάκηδες)

LEGO people live in houses made of their own flesh.

ετσι,πες τα ρε funk 8 χρονια εχω φαει τα λυσακα μου να μαζευω τον καθε ψυχακια....

Μη μου στεναχωριεσαι καλε μου κιθαριαρη!!!! εδω εδω!!! γυρε στον ωμο μου... :P

Στο μπάσο και στα αρκουδοφωνητικά, the one and only, HA-RI-LA-TRONNNNNNNN!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jsULJpOczdc

(εγκαταλείπω την προσπάθεια, είστε όλοι μπαοκτσήδες και ναρκωτικάκηδες)

Λυπάμαι τον καημένο τον αριστερό κιθαρίστα που δεν μπορεί να κάνει headbanging χωρίς να αποκτήσει τρύπα στο στήθος... Επίσης, ιδιαίτερα καλός ο ήχος του snare. ::) :P

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

λειπουν καποια μηνύματα η εχω καποιο bug??  ??? ??? ??? τεσπα την κανω, ελπιζω οταν γυρισω να παιζει κανα wrestling να γουσταρομεν δεσποινιδες και κυριοι.

μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ

• Moderator

λειπουν καποια μηνύματα η εχω καποιο bug??  ??? ??? ??? τεσπα την κανω, ελπιζω οταν γυρισω να παιζει κανα wrestling να γουσταρομεν δεσποινιδες και κυριοι.

Λείπουν πολλά post. Αν όντως ελπίζεις "όταν γυρίσεις να παίζει κανα wrestling να γουστάρεις" ελπίζεις λάθος. Οι "φασαρίες" και οι αντιπαραθέσεις δεν μας αρέσουν εδώ.  :)

Kαλα ειδες... τα εσβησε το harilatronio και καλα εκανε!!! μονο σε λασπη τσακωνομαι εγω φιλτατε! ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου