kotsos_007 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 το πέρασες με λαδάκι τελικά η το άφησες έτσι...? http://www.enzwh.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 το μπρατσο τι ακριβως ειναι? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Tο μπρατσο ειναι Allparts, που το πηρε ενας αμερικανος αλουστρατιστο, του εκανε soft V contour (ειναι αρκετα παχυ, σιγουρα παχυτερο απ το στανταρ V) και το λουστραρε τιγκα tint nitro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Και ο Mayer παιζει με stripped down μανικι..Μπορεις περιπου να περιγραψεις τι αισθηση δινει στο χερι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Κούκλα είναι, μεγειά! Το χρώμα είναι αγαπημένο, ζηλεύω τρελλά - το μόνο surf green που έχω είναι αυτό :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Αν και είναι γνωστό ότι είμαι από τους "πουριτανούς" του χρωματολογίου ήθελα να 'ξερα εάν έχεις πει στο σεβαστό φόρουμ την πονεμένη ιστορία σου με γνωστό και μη εξαιρετέο οίκο πώλησης μουσικών οργάνων. ξέρεις! εκείνη την ιστορία με τα μετρητά στην τσέπη, θέλω μια στράτ, τί αυτό το χρώμα;;;; τράβα να πάρεις αλλού.... :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 ήθελα να 'ξερα εάν έχεις πει στο σεβαστό φόρουμ την πονεμένη ιστορία σου με γνωστό και μη εξαιρετέο οίκο πώλησης μουσικών οργάνων. ξέρεις! εκείνη την ιστορία με τα μετρητά στην τσέπη, θέλω μια στράτ, τί αυτό το χρώμα;;;; τράβα να πάρεις αλλού.... :-* Ναι, την έχω πει. Να χαίρεσαι το φίλο σου. ;D (Ας μην πούμε ποιός ήταν, 20 χρόνια πέρασαν.. τον έχω ήδη συγχωρήσει :P ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 καλά είσαι ασύλληπτος!!!!!!!!!!!! respect ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2008 Ναι. Υπάρχει επίσης και το Tung Oil, αλλά ειδικότερος σε αυτό είναι ο Alderbody ο οποίος βρίσκεται μάλλον σε διακοπές... Ανοιξαμε και σας περιμενουμε... Αγγελε πολυ σουπερ η τελε. Εχω λαδακι αμα θες να σε λαδωσω να μην βγαινεις ετσι στον ηλιο και καεις... ;D No shit, αμα θες πες να κανονισουμε κανα λαδωματακι. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση