Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Λογω του οτι το προηγουμενο θρεντ πηγε για πουρναρια ( http://www.noiz.gr/index.php?topic=160595.30 )

ΑρχιΝΑΩ αλλο.

Το μωρο μου ειναι ετοιμο! Νιωθω λιγο καγκουρας που το εκανα τοσο heavy relic'd, αλλα δεν ξερω, εχω μια περιεργη ικανοποιηση οταν την κοιταω! Οφθαλμολουτρο:

P1010895.jpg

P1010898.jpg]

P1010901.jpg

P1010902.jpg

P1010903.jpg

P1010904.jpg

P1010905.jpg

P1010906.jpg

P1010907.jpg

P1010908.jpg

Eλπιζω να προλαβω να γραψω κανα προχειρο κλιπακι. Την κυριακη θα την δοκιμασω και σε συνθηκες προβας!

Αντε, μεγεια μου! ;D

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ωραία έγινε!

Τώρα πείτε με περίεργο αλλά δε μπορώ να ΔΙΑΝΟΗΘΩ surf green tele που να ΜΗΝ εχει στο τέλος του control plate τον επιλογέα.

Ευγε παίδί μου, άξιος.

Δημοσιευμένο

διαβαζοντας τον τιτλο και πριν ανοιξω το thread  λεω ωχ αμαν.....τι θα σερνουν παλι σε κανενα μαγαζατορα που εκλεισε για 15αυγουστο...... ;D ;D ;D ;D ;D

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημοσιευμένο

Ναι, στο μπρατσο ηταν η προθεση μου να το...τσακισω λιγο, για να δω την αισθηση του "ξυλου" στο χερι (μιας και απεχθανομαι το ματ βερνικι). Μεχρι στιγμης ουτε ζεστη, ουτε κρυο..

@Trigga: ναι, εγω τα ξεσκιζω.

Δημοσιευμένο

Το μπράτσο το έχεις περάσει με κάτι; Αν όχι, πέρνα το. Γυμνό maple δε λέει. Θα πάει για άλλες πολιτείες. Κατά τ'άλλα πολύ καλή δουλειά.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

To καλύτερο που μπορείς να περάσεις για να διατηρήσεις τη φυσικότητα του ξύλου στην αφή είναι gunstock oil. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει σε ένα οπλοπωλείο που έχει στην αρχή της Βενιζέλου!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...