TamTam Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Δεν ακούω τίποτα και κανέναν! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Το έκανα κι εγώ και δεν άκουγα τίποτα οπότε συμπέρανα ότι είμαι κουφός. Μετά είδα ότι είχα κλειστά τα ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Τι σημασία έχει τι ακούς; Σημασία έχουν τα ΚΣΥΛΑ ::) ;D ;D ;D ;D :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Τι σημασία έχει τι ακούς; Τι λε ρε μεγάλε? σοβαρά? και άμα με πάρει τηλ ο Μιχάλης ο Σένκερ? :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Τι λε ρε μεγάλε? σοβαρά? και άμα με πάρει τηλ ο Μιχάλης ο Σένκερ? :-* Μα πήρε, τι λέμε; Απλά δεν ζήτησε εσένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Εγώ εβγαλα 82,2% αλλά δεν ειμαι ευχαριστημένος. Θα το ξανακάνω ξεκουραστος, γιατί είμαι πολυ κουρασμένος σημερα. χαχαχαχαχααχχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Εγώ 75 απ'τα ηχεία του λάπτοπ, υποθέτω αν τα κάνω με ακουστικά κάνα 60άρι ίσως το πιάσω. Θα φταίει που δεν ακούω πολλή τζαζ. Παρεμπιπτόντως, αρχικά διάβασα "test your mystical skills..." και λέω ώπα, γίναμε και Ντόκτορ Στρέηντζ στο νόιζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2018 Πρέπει να φτιαχτεί το τέστ με κίνητρο σαν αυτό του Πήτερ Βενκμαν στο Ghostbusters στην αρχή. Άμα δεν βρίσκεις το σωστό σε κάθε προσπάθεια να δέχεσαι ηλεκτροσόκ. Να δεις για πότε σφίγγουν οι ω χαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση