RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 "While working at the music and neuroimaging lab at Beth Israel/Harvard Medical School in Boston, I developed a quick online way to screen for the tonedeafness. It actually turned out to be a pretty good test to check for overall pitch perception ability. The test is purposefully made very hard, so excellent musicians rarely score above 80% correct. Give it a try!" http://jakemandell.com/tonedeaf/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Αν η κατηγορία είναι λάθος παρακαλώ τους μοντς να το μετακινήσουν. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 ωραιο .thanx man.εγω το κανα. 69.4 % ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 80.6 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 75% A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 θα αλλαξω το nick μου , σε spideaf_z :o ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Καλό. Έκανε κανείς και τα υπόλοιπα; Θα είχε ενδιαφέρον αν εκτός από το σκορ, έγραφε και ο καθένας αν έχει εξασκηθεί ποτέ (ear training) και με ποιον τρόπο. Έπιασα 83.3 % και έχω παλιότερα εξασκηθεί με software (δεν θυμάμαι ποιο) χωρίς να φτάσω στα πολύ δύσκολα επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Εγώ δεν δοκίμασα κανένα ακόμα επειδή δεν έχω ηχεία σε αυτό το pc μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι είμαι γύρω στο 32% ;) ... Οπότε Spimav είσαι οκ... :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 83.3% ωραίο τεστάκι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?topic=7118.msg93498#msg93498 Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση