Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 αυτη τη στιγμη 150€.. Mesa/Boogie & Strato
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 ;) παρε αυτους που σου προτεινα λεμε fender k agios o theos
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 θυμισε μου ποιους...?? Mesa/Boogie & Strato
kultura Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Φίλε Σπύρο, με 150 ευραίους τσιμπάς ένα σετάκι Lindy Fralin vintage hot... Κι εγώ έχω παραγγείλει ένα, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη... Δεν ξέρω αν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ήχος που ζητάς, αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι κορυφαίοι μαγνήτες...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν και οι tonerider για να μη ξεχνιομαστε...
V.P. Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 lindy lindy lindy lindy lindy lindy lindy lindy :D
bluesbreaker Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν και οι tonerider για να μη ξεχνιομαστε... Υeah baby!classic blues... ;D και σου μένουν και τα μισά λεφτά!!! http://www.myspace.com/aristidisk
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 νομιζω πως ερχονται οι 54αρηδες στον οριζοντα.. ;D ;D ;D και για αργοτερα φτιαχνω και ενα wired pickuard για διαφορα πειραματα. μια χαρα δε με βρισκετε?? Mesa/Boogie & Strato
bluesbreaker Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 νομιζω πως ερχονται οι 54αρηδες στον οριζοντα.. ;D ;D ;D και για αργοτερα φτιαχνω και ενα wired pickuard για διαφορα πειραματα. μια χαρα δε με βρισκετε?? Mια χαρά σε βρίσκω!!!με υγεία λοιπόν ;)!τι σου είναι πάντως αυτές οι partscaster...τελειώνεις τη μία και αμέσως σκέφτεσαι την επόμενη... http://www.myspace.com/aristidisk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση